עוגיות הרים II
אם יש לכם קמח, מלח, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו Mountain Bar Cookies, עוגיות הרים, ו מישיגן עוגיות אופני הרים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C).
כדי להפוך את הבצק: בקערת ערבוב, קרם 1 כוס חמאה, 1 סוכר קונדיטור כוס ו 2 כפיות וניל.
שלב 2 כוסות קמח 1/2 כפית מלח. בהדרגה להוסיף לתערובת מוקרם ומערבבים היטב.
צורה לתוך 1 כדורי אינץ; מקום 2 סנטימטרים זה מזה על ungreased אפייה גיליונות. הפוך שקע עמוק במרכז כל עוגייה.
אופים במשך 10 עד 12 דקות או עד הקצוות פשוט להתחיל חום.
הסר מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
כדי לעשות מילוי: לנצח גבינת שמנת, 1 סוכר קונדיטור כוס, 2 כפות קמח, ו 1 כפית וניל בקערת ערבוב.
להוסיף אגוזי פקאן וקוקוס; לערבב היטב.
כפית 1/2 כפית של המילוי לתוך כל עוגייה.
מחממים שבבי שוקולד, 2 כפות חמאה או מרגרינה ומים בסיר קטן עד מומס. מערבבים בסוכר של קונדיטור 1/2 כוס.