עוגיות התינוק של רוזמרי
, המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 56 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 60 מנות. אם יש לך קמח לא סופג, גרידת תפוז, קמח תירס הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו רוזמרי, מותק! מ-Prime Meats, שום רוזמרין קלוי תפוחי אדמה לתינוקות, ו הליבוט עם אפונה רוזמרין & פירה גזר התינוק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, ומלח.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה וסוכר מגורען על מהירות בינונית גבוהה עד משולב אבל לא רכה, על 1 דקה. לגרד את הצדדים של הקערה.
מוסיף את גרידת הדר, רוזמרין, וחלמונים ביצה, אחד בכל פעם, מכות רק עד incorporated. לגרד את הצדדים של הקערה ולהוסיף את החומרים יבשים. עם המיקסר על נמוך, לערבב רק עד בשילוב.
לגרד את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, לאסוף אותו לכדור, ולחלק את הכדור לשניים. עם ידיים מקורנות, לעצב כל חצי לתוך יומן 12 אינץ ' ארוך, הקשה על הצדדים נגד משטח העבודה כדי לשטח אותם כך העוגיות יהיה בסופו של ריבוע. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד או נייר שעווה ולסובב את הקצוות. מקררים במשך כמה שעות או עד המשרד לחלוטין.
מחממים את התנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף או סחף.
חותכים את רוחב היומן לפרוסות בעובי 1/3 עד 1/2 אינץ'. לזרוק כל פרוסה בסוכר למעיל.
מניחים את העוגיות לפחות 1 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה מוכנים.
אופים עד הקצוות הם זהב קל, 15 עד 17 דקות, סיבוב הסדינים מלפנים לאחור בין מדפים העליון והתחתון באמצע.
תן עוגיות להתקרר במשך כמה דקות על דפי האפייה לפני העברת אותם מתלה חוט להתקרר לחלוטין. הם ישמרו במיכל אטום לפחות 1 שבוע.