עוגיות וניל ומפזרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות וניל ומפזרים. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, סודה לשתיה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו טבל עוגיות וניל ומפזרים, מפזרים עוגיות, ו מפזרים עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב קמח, סודה לשתייה, ומלח; להפריש. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, שמנת יחד חמאה, שמן, סוכר, וממתקים סוכר עד רכות, על 3 דקות.
מוסיפים ביצה ווניל ופעימה לשלב.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים רק עד שהבצק מתאחד. הבצק יהיה רך מאוד, אך עוטף אותו בניילון נצמד ומקרר למשך שעה אחת לפחות.
התאם מתלה תנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש תנור ל 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
למלא קערה רדודה עם סוכריות. השתמש בסקופ עוגיות 2-אונקיה (או כף מעוגלת) כדי ליצור עוגיות לכדורים.
לגלגל כל כדור ב sprinkles כדי לכסות ואז להעביר גיליון אפייה מוכן.
אופים עד עוגיות זהובות בקצוות, על 20 דקות.
תן מגניב 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור. עוגיות ישמרו במיכל אטום למשך עד 3 ימים.