עוגיות ושמנת עוגיות זוגיות
עוגיות ועוגיות עם קצפת כפולה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. והוא יספק כ 22 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוגיות אוריאו, טחון ופלים שוקולד, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-201 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות כפולות תוצרת בית, מרטיני עם סטוף אוריאו כפול, ו עוגיות כפולות וסרגלי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 280 מעלות F. ומקווים גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. שקלו את החלבונים, קמח שקדים, אבקת סוכר, סוכר מגורען ופלים שוקולד טחון על האוכל שלכם scale.In מערבל לעמוד עם הקובץ המצורף whisk להוסיף חלבוני ביצה שקלו שלך, ומכות סוכר במהירות בינונית. הכה על בינוני גבוה עד פסגות נוקשות טופס. לוקח קרוב ל-5 דקות. ראה תמונות עבור חזותיים. להפריש במשך כמה דקות.
מניחים את אבקת הסוכר, קמח שקדים ופלים שוקולד לתוך קערה גדולה ערבוב. מערבבים לשלב.
מניחים מסננת או מסננת בסדר לנפות עד שכל החומרים יבשים עברו. מקפלים בעדינות את החלבונים לחומרים יבשים, ערבוב רק עד רק בשילוב. ראה תמונות עבור חזותיים
מניחים את הבלילה לתוך שקית מאפה גדולה עם קצה עגול גדול מחובר. סיבובים צינור, על 1/2 אינץ ' זה מזה על גיליון אפייה מצופה קלף. תן ברז טוב או שניים של המחבת כדי להסיר את כל בועות.
אופים macarons במשך 22-25 דקות. אתה תראה קליפה על גבי עם "רגליים" בקצוות.
בואו להתקרר לחלוטין לפני הסרת. לאחר התקררות, לקחת מרית קיזוז כדי לשחרר מן הקלף. הצמד את macarons קרוב בגודל זה לזה כדי להתכונן filling.To הכן קרם חמאה, הכה חמאה מרוככת ואבקת סוכר עד שמנת וחלק.
להוסיף 2 עוגיות אוריאו כתוש אל הזיגוג, מכות עד בשילוב.
מניחים קרם חמאה לתוך שקית מאפה בינונית עם קצה עגול גדול מחובר צינור גוש של ציפוי על מרכז macaron. למעלה עם מרכז הקרם של עוגיית אוראו אם תרצה, מניחים מנה אחת קטנה יותר של ציפוי מעל מרכז הקרם ואז למעלה עם מקרון שני. ראה תמונות עבור חזותיים.
מגישים טמפרטורת חדר. אחסן כל macarons הנותרים במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "