עוגיות זוקיני שוקולד
המתכון שוקולד עוגות קישואים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 4 שעות. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 409 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כל המטרה קמח, ריקוטה, סודה לשתיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגות זוקיני שוקולד עם ציפוי שוקולד, עוגיות זוקיני שוקולד, ו עוגיות זוקיני שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 350 ° F. בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד את הביצה, שמן, וניל, וסוכר. מקפלים בקישואים. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, מלח, סודה לשתיה ואבקת אפייה.
מוסיף את התערובת היבשה לרטוב ולקפל עד בשילוב לחלוטין. מחלקים את הבלילה שווה בין 9 מנות מרופדות בנייר של מחבת מאפין ואופים במשך 20 דקות, ולאחר מכן פונים ואופים במשך 8-10 דקות נוספות. קאפקייקס נעשים כאשר שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי ללא בלילת גלם, אך עשוי להיות לח מן הקישואים. תיזהר לא לספוג יותר מדי. אפשר לעוגות להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
מערבבים את הסוכר של ריקוטה וקונדיטוריה בבלנדר או מעבד מזון ולהפעיל את המכונה.
מוסיפים שוקולד בזרם אחד יציב, ואז מיד לעצור את המכונה לגרד את כל כתמים של שוקולד לפני שהוא מתקשה. הפעל את המכונה שוב לשלב באופן מלא שוקולד.
טפטוף בשמנת עד מוס הוא קל ואוורירי.
העברה לקערה קטנה, כיסוי וצינה לפחות 3 שעות. אם המוס נראה קצת נוזלי( זה תלוי ריקוטה), שוט עם מקציף בלון או במערבל לעמוד או עם מיקסר חשמלי כף יד כדי פסגות נוקשות.
מורחים על גבי קאפקייקס ומעל עם אגוזי לוז או פיסטוקים קצוצים, אם תרצה.