עוגיות חג המולד
עוגיות חג המולד הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 72 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. . אם יש לך אבקת אפייה, סוכר, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: חג המולד Pinwheel עוגיות סוכר, עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, ו עוגיות גלגל תנופה.
הוראות
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד לקערה. העבר שוב לקערה אחרת.
מקציפים את החמאה עם הסוכר החום והלבן בקערת ערבוב עד אור ורך. לנצח את הביצים וניל עד חלקה. מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח עד מעורבב באופן שווה. לאסוף את הבצק לכדור, ולחלק לשני חלקים שווים.
מוסיפים צבע מאכל אדום לבצק בקערה אחת, וצבע מאכל ירוק לבצק בקערה השנייה. השתמש כף מזלג או עץ כדי למזג את צבע מזון לתוך הבצק עד מעורבב באופן שווה.
הוסף טיפות נוספות של צבע מאכל כדי להפוך את הגוון הרצוי.
מרדדים את הבצק האדום לעובי 1/4 אינץ '(5 מ " מ).
מרדדים את הבצק הירוק לעובי 1/4 אינץ '(5 מ " מ), ומניחים על גבי הבצק האדום. מתחילים בקצה אחד, מגלגלים את הענפים כדי ליצור יומן כך ששני הצבעים יסתובבו אחד בתוך השני. עוטפים את היומן בנייר שעווה, ואז במגבת כותנה, ומקררים לפחות 8 שעות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז קל 2 דפי אפייה.
לפתוח את יומן הבצק, ולמקם על משטח נקי, מקומח קלות. חותכים את היומן לתוך סיבובים 1/8 אינץ '(3 מ " מ) עבה, ומניחים על דפי אפייה מוכנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שנקבע, 5 עד 6 דקות. צפה בזהירות כדי למנוע קצוות מ בראונינג.
הסר מהתנור, וקריר על מדפים.