עוגיות חג המולד לגזור
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם תמצית vanillan, חמאה, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -40 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגיות סוכר לגזור, בלי עוגיות זנגביל קרות., ו עוגיות שוקולד סוכר לגזור-Outs (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות יחד קמח, קרם של זפת, סודה לשתיה, אגוז מוסקט, וקינמון בקערה; להפריש. מקציפים את החמאה והסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. מקציפים את הוניל עם הביצה האחרונה.
מערבבים בתערובת הקמח עד רק incorporated. מכסים ומקררים את הבצק בין לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרדדים בצק על משטח מקומח עד 1/2 אינץ ' עבה.
חותכים לצורות עם חותכי עוגיות חג המולד.
מניחים עוגיות 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות עוגיות ungreased.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הם זהובים, 8 עד 10 דקות. אם באמצעות חותכי שיש להם נספחים קטנים, כגון רגלי איילים, להפחית את זמן האפייה או שהם יבשלו יתר על המידה.
הסר עוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
הכה את הסוכר של החמאה והממתקים עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה, התערובת תהיה נוקשה.
מוסיפים את הוניל ומערבבים לאט בחלב קצת בכל פעם עד להשגת עקביות מתפשטת. מערבבים בצבעי מאכל, אם תרצה. ודא עוגיות הם מגניבים לחלוטין לפני ציפוי.