המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם תמצית vanillan, חמאה, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -40 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגיות סוכר לגזור, בלי עוגיות זנגביל קרות., ו עוגיות שוקולד סוכר לגזור-Outs (מתכונים דומים).
הוראות
1
לנפות יחד קמח, קרם של זפת, סודה לשתיה, אגוז מוסקט, וקינמון בקערה; להפריש. מקציפים את החמאה והסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
חמאה
מוסקט
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
2
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. מקציפים את הוניל עם הביצה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
ביצה
3
מערבבים בתערובת הקמח עד רק incorporated. מכסים ומקררים את הבצק בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מרדדים בצק על משטח מקומח עד 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
6
חותכים לצורות עם חותכי עוגיות חג המולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
7
מניחים עוגיות 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הם זהובים, 8 עד 10 דקות. אם באמצעות חותכי שיש להם נספחים קטנים, כגון רגלי איילים, להפחית את זמן האפייה או שהם יבשלו יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
איילים
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר עוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
10
הכה את הסוכר של החמאה והממתקים עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה, התערובת תהיה נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
11
מוסיפים את הוניל ומערבבים לאט בחלב קצת בכל פעם עד להשגת עקביות מתפשטת. מערבבים בצבעי מאכל, אם תרצה. ודא עוגיות הם מגניבים לחלוטין לפני ציפוי.