עוגיות חג המולד של אומה קינר
. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם סוכר, אגוזי לוז הקרקע, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. מתכונים דומים: עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, גלידת אגוזים ללא חלב עם עוגיות אגוזי לוז ללא דגנים, ו עוגיות אגוזי לוז שוקולד (עוגיות נוטלה!)- פחמימות נמוכות ללא גלוטן.
הוראות
מקציפים את החמאה, הסוכר, הביצה והמלח יחד בקערת ערבוב עד אור ורך. מערבבים בקמח וסודה לשתייה, ומערבבים רק עד מעורבב.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות וצורה לתוך 2 1/2 אינץ ' יומן. עוטפים בנוחות בנייר שעווה, ומקררים בין לילה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל אפיית גיליונות.
פתח, וחתוך את בול העץ לפרוסות עבות 1/8 אינץ'.
מניחים על גיליונות אפייה מוכנים 2 סנטימטרים זה מזה.
מברשת צמרות עם ביצה מוכה, אם תרצה בכך, לקשט עם סוכריות.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות משחימים קלות, 12 עד 15 דקות. מגניב על מדפים, ולאחסן בפח אטום.