עוגיות חג המולד של דורה
עוגיות חג המולד של דורה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 107 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא מספק כ 60 מנות . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-135 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, תמצית ונילן, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 15%. נסו עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, וופלים יפניים-דורה יאקי, ו Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 מעלות C).
מערבבים יחד סוכר, קיצור או מרגרינה, תמצית וניל וקרם תמצית שקדים אלה יחד עד אור.
מוסיפים ביצים ומכים היטב.
שלב קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח ( השתמש 1/2 תה. אם משתמשים במרגרינה).
מוסיפים לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב, ומסתיימים בתערובת קמח. הבצק יהיה נוקשה למדי עשוי לדרוש ערבוב החלק האחרון של קמח ביד.
מרדדים חלקים של בצק על לוח מקומח לחתוך עם חותכי העוגיות האהובים עליך.
מניחים על סדינים משומנים ואופים במשך 10 עד 12 דקות . מבחן עבור doneness על ידי נגיעה קלה עם האצבע. אם אין שקע, הם נעשו. מגניב וכפור, לקשט עם סוכרים צבעוניים ציפוי צבעוני..
הערה: אם אתה אוהב עוגיות פריך, לגלגל את הבצק דק יותר. לקבלת בצק דמוי עוגה יותר רול עבה ולהשתמש חותכי עוגיות מתכת. במקור השתמשנו בשמן אניס כדי לטעום את הבצק (5 עד 6 טיפות) במקום תמציות הוניל והשקדים. אבל הילדים שלי מעדיפים את התמציות.