עוגיות חמאת בוטנים וריבה אצבע
עוגיות חמאת בוטנים וריבה אצבע דורש על 4 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 139 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "סוכר חום", "חמאת בוטנים עם שמנת" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגיות חמאת בוטנים וריבה אצבע, עוגיות חמאת בוטנים וריבה, ו עוגיות חמאת בוטנים וריבה אצבע (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים קמח, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה.
לנצח חמאה, חמאת בוטנים, סוכר לבן, סוכר חום, ווניל יחד בקערה נפרדת עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, 1 עד 2 דקות. לגרד צדדים של קערה עם מרית גומי.
מוסיפים ביצה לתערובת חמאה ומכים במהירות בינונית עד מעורבב. לגרד את הצד של הקערה למטה שוב.
לנצח תערובת קמח לתוך תערובת חמאה על מהירות נמוכה עד רק מעורבב. לגרד קערה ולערבב עוד כמה שניות.
לגרוף בצק לתוך 2 כדורים בגודל כף ולסדר על תבנית אפייה. מכסים גיליון אפייה ומקררים לפחות 4 שעות (לילה הוא אידיאלי).
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו אפיית גיליונות עם נייר קלף ולסדר כדורי עוגיות על גבי נייר.
אופים עוגיות בתנור שחומם מראש עד מבושל חלקית, 11 דקות.
מניחים ריבת פטל בקערה ומערבבים עד עקביות סירופ.
לחץ על מכסה בקבוק סודה למרכז של כל עוגייה עד הקצוות של עוגיות בולטות ולהתחיל לפצח, מה שהופך הזחה. מלא כל הזחה עם כ 1 כפית ריבה.
אופים עוגיות עד הקצוות משחימים קלות, 7 דקות יותר. עוגיות מגניב לחלוטין על תבנית האפייה לפני העברה מתלה תיל.