קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות חמאת שקדים

עוגיות חמאת שקדים
המתכון עוגיות חמאת שקדים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 243 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם שוקולד מריר, ביצים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-256 היו אומרים שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו חמאה חומה-בראוניז שקדים, עוגיות אוכמניות עם חמאת שקדים, ו בראוניז בלי קמח חמאת שקדים פאדג'י (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F. קו 8 אינץ ' מרובע מתכת מחבת עם nonstick foil.In סיר, מחממים את החמאה מעל בינונית, מתערבלים כל כמה דקות, עד שמריחי החמאה מתחילים להפוך לחומים מסביב לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר מהחום ולהוסיף את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3
תן לשוקולד לשבת בחמאה החמה במשך כ 2 דקות כדי להמיס, ולאחר מכן לערבב עד חלקה. מערבבים את אבקת הקקאו, תערובת קפה / מים, מלח vanilla.In קערת ערבוב באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הביצים. בהדרגה להוסיף את הסוכר מגורען, להכות כל הזמן. הכה במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
תערובת צריכה כמעט לשלש נפח (אם כי אני לא בטוח שלי עשה!). הכה בחמאת השקדים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדיםחמאת שקדים
5
מוסיפים את תערובת השוקולד ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
6
יוצקים את התערובת במחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אופים על המדף המרכזי במשך 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין, ואז לצנן במשך כ 2 שעות או עד המשרד וקר. הרם מהמחבת וחתוך. לחלופין, ברגע שאתה לוקח את הבראוניז מהתנור, לצלול את המחבת למחבת צלייה עם מי קרח להתקרר מהיר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
שים אותם במקרר.