עוגיות חמאת שקדים
המתכון עוגיות חמאת שקדים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 243 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם שוקולד מריר, ביצים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-256 היו אומרים שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו חמאה חומה-בראוניז שקדים, עוגיות אוכמניות עם חמאת שקדים, ו בראוניז בלי קמח חמאת שקדים פאדג'י (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. קו 8 אינץ ' מרובע מתכת מחבת עם nonstick foil.In סיר, מחממים את החמאה מעל בינונית, מתערבלים כל כמה דקות, עד שמריחי החמאה מתחילים להפוך לחומים מסביב לקצוות.
הסר מהחום ולהוסיף את השוקולד.
תן לשוקולד לשבת בחמאה החמה במשך כ 2 דקות כדי להמיס, ולאחר מכן לערבב עד חלקה. מערבבים את אבקת הקקאו, תערובת קפה / מים, מלח vanilla.In קערת ערבוב באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הביצים. בהדרגה להוסיף את הסוכר מגורען, להכות כל הזמן. הכה במשך כ 5 דקות.
תערובת צריכה כמעט לשלש נפח (אם כי אני לא בטוח שלי עשה!). הכה בחמאת השקדים עד חלקה.
מוסיפים את תערובת השוקולד ומכים עד חלקה.
אופים על המדף המרכזי במשך 45 עד 50 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין, ואז לצנן במשך כ 2 שעות או עד המשרד וקר. הרם מהמחבת וחתוך. לחלופין, ברגע שאתה לוקח את הבראוניז מהתנור, לצלול את המחבת למחבת צלייה עם מי קרח להתקרר מהיר.