קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות חמאת שקדים

עוגיות חמאת שקדים
המתכון עוגיות חמאת שקדים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 243 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם שוקולד מריר, ביצים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-256 היו אומרים שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו חמאה חומה-בראוניז שקדים, עוגיות אוכמניות עם חמאת שקדים, ו בראוניז בלי קמח חמאת שקדים פאדג'י (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F. קו 8 אינץ ' מרובע מתכת מחבת עם nonstick foil.In סיר, מחממים את החמאה מעל בינונית, מתערבלים כל כמה דקות, עד שמריחי החמאה מתחילים להפוך לחומים מסביב לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום ולהוסיף את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
תן לשוקולד לשבת בחמאה החמה במשך כ 2 דקות כדי להמיס, ולאחר מכן לערבב עד חלקה. מערבבים את אבקת הקקאו, תערובת קפה / מים, מלח vanilla.In קערת ערבוב באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הביצים. בהדרגה להוסיף את הסוכר מגורען, להכות כל הזמן. הכה במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
תערובת צריכה כמעט לשלש נפח (אם כי אני לא בטוח שלי עשה!). הכה בחמאת השקדים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדיםחמאת שקדים
5
מוסיפים את תערובת השוקולד ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
יוצקים את התערובת במחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים על המדף המרכזי במשך 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין, ואז לצנן במשך כ 2 שעות או עד המשרד וקר. הרם מהמחבת וחתוך. לחלופין, ברגע שאתה לוקח את הבראוניז מהתנור, לצלול את המחבת למחבת צלייה עם מי קרח להתקרר מהיר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
שים אותם במקרר.