עוגיות חצי ירח
עוגיות חצי ירח עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. אם יש לך סוכר, ביצה, סוכר פנינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Half-Moon Bay Poached Plums, Half-Moon Bay Poached Plums, ו חצי ירח שומשום סלט מלפפון תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים את הקמח הרב-תכליתי, קמח תפוחי אדמה וסוכר לבן יחד.
חותכים את החמאה עד התערובת דומה פירורים גס.
מוסיפים את הביצה ומערבבים רק עד שהבצק מתחיל להתאסף. טופס את הבצק לכדור, ואז להשתטח לתוך דיסק. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למשך הלילה.
מחלקים את הבצק לשניים ומתרככים בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
ללוש בצק בקצרה כדי לרכך, הוספת קמח יותר זה דביק מדי לעבוד עם.
רול 1 חתיכת בצק החוצה בין גיליונות של נייר שעווה מקומח לעובי של 1/8 אינץ'.
חותכים את סיבובים כי הם 2 1/2 אינץ ' על פני באמצעות חותך עוגיות מחורץ או עובש טארט.
העברת עוגיות לתבנית האפייה המוכנה. חזור עם הבצק שנותר.
מניחים 1/4 כפית שימורים במרכז כל עוגייה. בעדינות לקפל חצי עוגיות מעל משמר, מכסה 2/3 של המחצית התחתונה של עוגייה (קצת השכבה התחתונה של העוגייה צריך להיות מראה).
מברשת עוגיות קלות עם ביצה מוכה לבן.
מפזרים בנדיבות עם תערובת אגוז.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 10 דקות או עד צבע זהוב חיוור. מגניב על דפי אפייה במשך 10 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה מגניב לחלוטין.