עוגיות טבעוניות עם שוקולד כפול
המתכון שוקולד כפול בראוניז טבעוני יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 50 דקות. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 226 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת קקאו, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים באמת אהבו את הקינוח הזה. נסו פעמיים שוקולד Raw בראוניז טבעוני, עוגיות שוקולד כפולות, ו עוגיות שוקולד כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-350ºF ומשמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9×13 אינץ'.
שלב את הקמח, קקאו, אבקת אפייה, ומלח בקערה בגודל בינוני, ערבוב היטב כדי לשלב באופן מלא את cocoa.In קערת ערבוב, למזג את יחד הסוכר, שמן, מייפל, משקה חלב קוקוס, וניל. מקפלים את החומרים יבשים ערבוב רק כמה פעמים לשלב ללא ערבוב יתר. אם כמה גושים קטנים יישארו, זה בסדר. בעדינות לקפל את פצפוצי השוקולד.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכן שלך ואופים במשך 35 דקות.
תן לחומיות להתקרר לחלוטין לפני החיתוך כדי למנוע התפוררות.