עוגיות טיפת שיבולת שועל
עוגיות טיפת שיבולת שועל עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 83 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. תמורת 11 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-72 מנות. אם יש לך סוכר, סוכר חום, סוכר חום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 12 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות טיפת סוכר , עוגיות טיפת לימון ו- Jello Shots של טיפת לימון .
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה, המלח והקינמון; מערבבים פנימה את שיבולת השועל ומניחים בצד. משמנים דפי עוגיות.
בקערה גדולה מקציפים יחד את החמאה, הסוכר הלבן והסוכר החום עד לקבלת תערובת בהירה. טורפים פנימה את הביצים, אחת בכל פעם, ואז מערבבים פנימה את הווניל. מערבבים את תערובת הקמח לסירוגין עם החמאה. מקפלים פנימה את הצימוקים והאגוזי מלך. זרוק בכפות מעוגלות על דפי העוגיות המוכנים.
אופים 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש, עד להשחמה קלה. מניחים לעוגיות להתקרר על נייר אפייה במשך 5 דקות לפני שמוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.