קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 52 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות כריך בראוניז שוקולד עם גנאש שוקולד לבן ושמורות תות

עוגיות כריך בראוניז שוקולד עם גנאש שוקולד לבן ושמורות תות
המתכון עוגיות כריך בראוניז שוקולד עם גנאש שוקולד לבן ושמורות תות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות ו 52 דקות. לקינוח הזה יש 467 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו שימורי תות, גרידת לימון, שוקולד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עוגיות כריך שוקולד במילוי גנאש לבן, עוגיות כריך בראוניז שוקולד במילוי תות, ו וידוי #109: אני קונה יותר מדי שוקולד ... עוגת תות שדה עם גנאש שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מקלות סוכרייה על מקל, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
3
לעוגיות: חממו את התנור ל 375 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה גדולים עם מסגרת בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מקציפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים את 2 כוסות השוקולד צ ' יפס והחמאה בקערה בינונית מעל סיר מים רותחים בקושי עד שתערובת השוקולד נמסה וחלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוציאים את הקערה ומניחים בצד. התערובת עשויה להיות עבה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
שלב את הביצים, הסוכר והווניל בקערה גדולה. מקציפים את תערובת הביצים בעזרת תערובת חשמלית, עד שהיא בהירה ואוורירית, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
9
מוסיפים את תערובת הקמח ומקציפים עד להטמעה. מערבבים את יתרת 1 כוס השוקולד צ ' יפס לבלילה. אם הבלילה רכה מאוד, מצננים במשך 15 עד 20 דקות כדי לאפשר לבלילה להתייצב מעט. את הבלילה ניתן להכין 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
10
תן את הבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני שתמשיך.
11
בעזרת כדור עוגיות קטן, זרוק את הבלילה בכפות מעוגלות על גבי ניירות האפייה, ומרווח בין 1 1/2 ל -2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
אופים את העוגיות עד שהן מעט יציבות למגע ומתפצחות בכל החלקים אך עדיין רכות במרכז, 12 עד 15 דקות. מצננים את העוגיות על הסדינים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
לגנאש השוקולד הלבן: הביאו את השמנת להתבשל על אש בינונית בסיר קטן וכבד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את השוקולד צ ' יפס הלבן. מערבבים עד להמסה וחלקה. מצננים את הגנאש עד שהוא יציב מספיק למריחה, 1 עד 2 שעות. גנאש יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ושומרים צוננים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
תן גנאש לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות כדי לרכך מעט לפני השימוש.
1
מערבבים את השימורים וגרידת הלימון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מורחים כ -1 כפית גנאש על הצד השטוח של כל עוגיה עד 1/4 אינץ ' מהקצה. כפית 1/2 עד 1 כפית תות משמר בצד הגנאש של מחצית מהעוגיות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי תותשימורי תות
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מניחים מעל את העוגיות שנותרו, בצד הגנאש כלפי מטה, ליצירת עוגיות סנדוויץ'. מצננים עד שהגנאש יציב, 15 עד 20 דקות. הכנס מקלות סוכרייה על מקל למילוי הגנאש, אם תרצה בכך
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חנוניםסוכריות חנונים
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
1
מניחים את השוקולד הלבן בקערה קטנה מעל סיר מים רותחים בקושי. מערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מזלפים את השוקולד המומס מעל צד אחד של כל עוגיית כריך, בעזרת מזלג. מצננים עד שהשוקולד התייצב, כ -10 דקות. טפטוף יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. אחסן אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות