עוגיות כריך בראוניז שוקולד עם גנאש שוקולד לבן ושמורות תות
המתכון עוגיות כריך בראוניז שוקולד עם גנאש שוקולד לבן ושמורות תות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות ו 52 דקות. לקינוח הזה יש 467 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו שימורי תות, גרידת לימון, שוקולד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עוגיות כריך שוקולד במילוי גנאש לבן, עוגיות כריך בראוניז שוקולד במילוי תות, ו וידוי #109: אני קונה יותר מדי שוקולד ... עוגת תות שדה עם גנאש שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מקלות סוכרייה על מקל, אופציונלי
לעוגיות: חממו את התנור ל 375 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה גדולים עם מסגרת בנייר אפייה.
מקציפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח בקערה קטנה.
מערבבים את 2 כוסות השוקולד צ ' יפס והחמאה בקערה בינונית מעל סיר מים רותחים בקושי עד שתערובת השוקולד נמסה וחלקה.
מוציאים את הקערה ומניחים בצד. התערובת עשויה להיות עבה.
שלב את הביצים, הסוכר והווניל בקערה גדולה. מקציפים את תערובת הביצים בעזרת תערובת חשמלית, עד שהיא בהירה ואוורירית, כ -5 דקות.
מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את תערובת הקמח ומקציפים עד להטמעה. מערבבים את יתרת 1 כוס השוקולד צ ' יפס לבלילה. אם הבלילה רכה מאוד, מצננים במשך 15 עד 20 דקות כדי לאפשר לבלילה להתייצב מעט. את הבלילה ניתן להכין 1 יום קדימה.
תן את הבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני שתמשיך.
בעזרת כדור עוגיות קטן, זרוק את הבלילה בכפות מעוגלות על גבי ניירות האפייה, ומרווח בין 1 1/2 ל -2 אינץ ' זה מזה.
אופים את העוגיות עד שהן מעט יציבות למגע ומתפצחות בכל החלקים אך עדיין רכות במרכז, 12 עד 15 דקות. מצננים את העוגיות על הסדינים.
לגנאש השוקולד הלבן: הביאו את השמנת להתבשל על אש בינונית בסיר קטן וכבד.
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את השוקולד צ ' יפס הלבן. מערבבים עד להמסה וחלקה. מצננים את הגנאש עד שהוא יציב מספיק למריחה, 1 עד 2 שעות. גנאש יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ושומרים צוננים.
תן גנאש לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות כדי לרכך מעט לפני השימוש.
מערבבים את השימורים וגרידת הלימון בקערה קטנה.
מורחים כ -1 כפית גנאש על הצד השטוח של כל עוגיה עד 1/4 אינץ ' מהקצה. כפית 1/2 עד 1 כפית תות משמר בצד הגנאש של מחצית מהעוגיות.
מניחים מעל את העוגיות שנותרו, בצד הגנאש כלפי מטה, ליצירת עוגיות סנדוויץ'. מצננים עד שהגנאש יציב, 15 עד 20 דקות. הכנס מקלות סוכרייה על מקל למילוי הגנאש, אם תרצה בכך
מניחים את השוקולד הלבן בקערה קטנה מעל סיר מים רותחים בקושי. מערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס וחלק.
מזלפים את השוקולד המומס מעל צד אחד של כל עוגיית כריך, בעזרת מזלג. מצננים עד שהשוקולד התייצב, כ -10 דקות. טפטוף יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. אחסן אטום במקרר.