עוגיות כריך בראוניז שוקולד עם גנאש שוקולד לבן ושמורות תות
המתכון עוגיות כריך בראוניז שוקולד עם גנאש שוקולד לבן ושמורות תות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות ו 52 דקות. לקינוח הזה יש 467 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו שימורי תות, גרידת לימון, שוקולד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עוגיות כריך שוקולד במילוי גנאש לבן, עוגיות כריך בראוניז שוקולד במילוי תות, ו וידוי #109: אני קונה יותר מדי שוקולד ... עוגת תות שדה עם גנאש שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מקלות סוכרייה על מקל, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריה
3
לעוגיות: חממו את התנור ל 375 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה גדולים עם מסגרת בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מקציפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים את 2 כוסות השוקולד צ ' יפס והחמאה בקערה בינונית מעל סיר מים רותחים בקושי עד שתערובת השוקולד נמסה וחלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוציאים את הקערה ומניחים בצד. התערובת עשויה להיות עבה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
שלב את הביצים, הסוכר והווניל בקערה גדולה. מקציפים את תערובת הביצים בעזרת תערובת חשמלית, עד שהיא בהירה ואוורירית, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
9
מוסיפים את תערובת הקמח ומקציפים עד להטמעה. מערבבים את יתרת 1 כוס השוקולד צ ' יפס לבלילה. אם הבלילה רכה מאוד, מצננים במשך 15 עד 20 דקות כדי לאפשר לבלילה להתייצב מעט. את הבלילה ניתן להכין 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10
תן את הבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני שתמשיך.
11
בעזרת כדור עוגיות קטן, זרוק את הבלילה בכפות מעוגלות על גבי ניירות האפייה, ומרווח בין 1 1/2 ל -2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
אופים את העוגיות עד שהן מעט יציבות למגע ומתפצחות בכל החלקים אך עדיין רכות במרכז, 12 עד 15 דקות. מצננים את העוגיות על הסדינים.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
לגנאש השוקולד הלבן: הביאו את השמנת להתבשל על אש בינונית בסיר קטן וכבד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את השוקולד צ ' יפס הלבן. מערבבים עד להמסה וחלקה. מצננים את הגנאש עד שהוא יציב מספיק למריחה, 1 עד 2 שעות. גנאש יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ושומרים צוננים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבן
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
תן גנאש לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות כדי לרכך מעט לפני השימוש.
1
מערבבים את השימורים וגרידת הלימון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
ריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים כ -1 כפית גנאש על הצד השטוח של כל עוגיה עד 1/4 אינץ ' מהקצה. כפית 1/2 עד 1 כפית תות משמר בצד הגנאש של מחצית מהעוגיות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי תות
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
מניחים מעל את העוגיות שנותרו, בצד הגנאש כלפי מטה, ליצירת עוגיות סנדוויץ'. מצננים עד שהגנאש יציב, 15 עד 20 דקות. הכנס מקלות סוכרייה על מקל למילוי הגנאש, אם תרצה בכך
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חנונים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריה
1
מניחים את השוקולד הלבן בקערה קטנה מעל סיר מים רותחים בקושי. מערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מזלפים את השוקולד המומס מעל צד אחד של כל עוגיית כריך, בעזרת מזלג. מצננים עד שהשוקולד התייצב, כ -10 דקות. טפטוף יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. אחסן אטום במקרר.