עוגיות לב חלביות בשוקולד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגיות לב עם שוקולד. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון, 6 גרם שומן ובסך הכל 92 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. תמורת 13 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם ליום האהבה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קליפת תפוז, קמח, מלח ושוקולד צ'יפס חצי מתוק. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 10%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סופגניות בצורת לב חלבי שוקולד, עוגיות חלביות בשוקולד ועוגיות חלביות שוקולד.
הוראות
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצה, קליפת התפוז והוניל.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
מחלקים את הבצק לשניים. יוצרים כדור ואז משטחים לדיסק. עוטפים כל אחד בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה או עד שהן יציב.
על משטח מקומח קלות, מרדדים בצק ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי.
חותכים עם 3-in מקומח. חותכן עוגיות בצורת לב.
מניחים במרחק של 1 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים ב-325 מעלות למשך 13-15 דקות או עד שהשוליים מזהיבים.
מוציאים לרשתות להתקררות מלאה.
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. חוזרים על הפעולה עם שוקולד לבן. מקפיאים חצי מהעוגיות בשוקולד חצי מתוק ואת החצי הנותר בשוקולד לבן. מקשטים מיד כרצונך בזילוף.
מניחים לעמוד עד להתייצבות. מאחסנים בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-48 דולר לבקבוק.
![אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר]()
אחוזת מרימר דון מיגל ויניארד כריסטינה פינו נואר
זהו יין ליישון, אך מקסים לשתייה כעת. האף המורכב מציג ניחוחות של פטל שחור, שימור שזיפים ואלגום. החך, הרחב והחלק, מראה איזון מושלם בין הפרי האטרקטיבי לאלון האלגנטי. החומציות התוססת נושאת את היין עד הסוף ומבטיחה את פוטנציאל ההתיישנות הארוך של היין המפואר הזה.