עוגיות לימון קר
עוגיות לימון קר יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. לכי לחנות וקחי סוכריות צבעוניות, גרידת לימון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגיות לימון קר, עוגיות לימון קר, ו עוגיות צבעוני לימון קר (מתכונים דומים).
הוראות
הזז מדף תנור למרכז המיקום ולחמם מראש תנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. תניח בצד.
בקערה בינונית לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה או קערה של מערבל לעמוד, לשלב חמאה וסוכר, להכות על מהירות בינונית, על 3 דקות. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד רק בשילוב.
מערבבים בתערובת קמח, מכות עד בשילוב, ולאחר מכן להוסיף גרידה, וניל, ותמצית לימון, מכות עד בשילוב ביסודיות. מכסים ומקררים את הבצק לצנן במשך 1 שעה.
לגרוף כף גדושה של בצק מקורר להתגלגל לתוך כדור עם הידיים.
מניחים על דפי אפייה מוכנים משאירים כמה סנטימטרים בין העוגיות כדי לאפשר התפשטות.
אופים עד העוגיות נקבעות הקצוות הם חום זהוב, על 13-15 דקות. מגניב את העוגיות על המחבת במשך 2 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
בקערה בינונית להקציף יחד ממתקים סוכר, מיץ לימון, ותמצית וניל.
מניחים מדפי תיל מעל דפי אפייה מרופדים בקלף (ניתן לעשות שימוש חוזר בנייר הקלף מאפיית העוגיות) טובלים את צמרות העוגיות המקוררות בציפוי ואז חוזרים למתלה תיל כדי לאפשר להם להתייבש. למעלה עם סוכריות, אם תרצה.
בואו להתייבש לחלוטין לפני ההגשה, כ -15 דקות. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.