עוגיות מגזרת ביצה
עוגיות מגזרת ביצה עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 152 קלוריות. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ביצה, חמאה, צבעי מאכל להדביק, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו מגזרת עוגיות חג המולד, עוגיות חיתוך ליל כל הקדושים, ו עוגיות חיתוך תבלינים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים ביצים. מערבבים פנימה ביצה.
שלב את הקמח, המלח, הסודה לשתייה ואגוז המוסקט; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך שעה 1 או עד קל לטפל.
על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -1 / 8 אינץ'. עובי.
חותכים עם מקומח 2-1 / 2 אינץ'. חותכי עוגיות.
מקום 2 ב. בנפרד על ניירות אפייה משומנים.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 8-10 דקות או עד שהקצוות מתחילים להשחים.
בקערה קטנה מקציפים את סוכר הקונדיטורים, אגוז המוסקט אם רוצים ומספיק ביצה כדי להשיג עקביות ציפוי.
הוסף צבעי מאכל אם תרצה בכך.
מורחים על עוגיות מקוררות; תן לעמוד עד להתייצבות.