קושיקשה
מוכן ב24 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות מדלן פינה קולדה

עוגיות מדלן פינה קולדה
עוגיות מדלן פינה קולדה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה 69 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 24 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, רום, חמאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 7% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגיות פינה קולדה, עוגיות תערובת עוגה פינה קולדה, ו פינה קולדה-עוגיות שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את תערובת העוגה בקערת ערבוב ולהוסיף את החמאה. באמצעות בלנדר מאפה או 2 מזלגות, לחתוך את החמאה עד התערובת דומה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיף את הביצים, חלב ורום. הכה עם כף עץ עד שתיצור הבלילה חלקה. מקפלים קוקוס עד מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
תרסיס 2 מדלן תבניות עם ספריי בישול nonstick. באמצעות כף, זרוק את הבלילה לתוך תבניות מילוי באמצע הדרך. אם אין לך תבניות מדלן, אתה יכול להפיל את הבלילה על תבנית אפייה ungreased.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
מדלן.מדלן.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים במשך 12 עד 15 דקות, עד העוגיות משחימות יפה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בואו להתקרר במחבת ואז להתברר על מגש. חזור על השיטה עם הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'