עוגיות מולסה מנטה
עוגיות מולסה מנטה עשויות להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 61 קלוריות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם סוכריות מנטה כמו קני ממתקים, סוכר חום היטב, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית בלתי אפשרי של 7%. מתכונים דומים: עוגיות מולסה מנטה, עוגיות קטיפה אדומות מנטה עם נשיקות מנטה, ו 10 ימים של עוגיות: עוגיות מולסה לעיסות.
הוראות
בקערה גדולה, עם מיקסר במהירות בינונית, מקציפים 2/3 כוס חמאה, סוכר מגורען וסוכר חום עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים ביצה ומולסה ומקציפים לתערובת אחידה.
בקערה בינונית מערבבים קמח, קינמון, ג ' ינג ' ר, ציפורן, סודה לשתיה ומלח. מערבבים לתערובת חמאה, ואז מקציפים רק עד שהבצק מתאחד. מערבבים פנימה סוכריות מנטה. מכסים קערה בניילון ומקפיאים עד שהבצק יציב, כ-45 דקות.
מעצבים בצק לכדורים בגודל 1 אינץ 'ומניחים במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה על ניירות אפייה בחמאה בגודל 12 על 15 אינץ'.
אופים עוגיות בתנור רגיל או הסעה של 350 עד להשחמה קלה, 12 עד 15 דקות; אם אופים שני סדינים בבת אחת בתנור אחד, החליפו את מיקומם באמצע האפייה. מיד, בעזרת מרית רחבה, העבירו עוגיות למתלים להתקררות. כשהוא קריר, מזלפים ציפוי מנטה; שמור את כל הדובדבן שנותר לשימושים אחרים.
ציפוי מנטה: בקערה מערבבים 1 כוס אבקת סוכר, 2 כפות חלב ו -1 / 4 כפית וניל עד לקבלת תערובת אחידה. אם סמיך מדי לטפטוף, מערבבים פנימה יותר חלב, 1/2 כפית בכל פעם, עד שהוא דק מספיק. מערבבים פנימה 1 כף סוכריות מנטה קשות כתושות דק ו -1 עד 2 טיפות צבע מאכל אדום אם רוצים. עושה 1/2 כוס.