עוגיות מקרר כתומות
עוגיות מקרר כתומות עשויות להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 106 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. אם יש לך קמח, סוכר חום בחוזקה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פאי תפוז למקרר, עוגת מקרר כתומה, ו עוגת מקרר כתום-קנולי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום עד חלקה. הכה בביצה וקליפת תפוז עד מעורבב היטב.
בקערה אחרת, מערבבים קמח, אגוזי מלך, סודה לשתייה ומלח. מערבבים או להכות לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב.
מחלקים את הבצק לשניים; יוצרים כל חלק ללוג בעובי 2 1/2 אינץ'. לעטוף יומני אטום בנייר שעווה. להקפיא עד המשרד מספיק כדי לחתוך בצורה מסודרת, לפחות 2 שעות, או עד 3 שבועות.
לפתוח בצק. באמצעות סכין חדה, לחתוך בולי עץ לרוחב לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
Lay פרוסות 3 אינץ 'בנפרד על חמאה או בישול parchmentlined 12-על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות; אם עוגיות שטוח כאשר לחתוך, לעצב מחדש עם האצבעות.
אופים עוגיות בתנור 375 עד הקצוות הם השחמה קלה מאוד, על 12 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע הדרך באמצעות אפייה. עם מרית רחבה, להעביר עוגיות מתלים להתקרר לחלוטין.