עוגיות מקרר עם זילוף שוקולד
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם סודה לשתייה, חמאה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 7%. מתכונים דומים: שוקולד מפזר עוגיות, עוגיות מזל טבולות שוקולד עם זילוף, ו פונפטי אוראו ומפזרים עוגיות שוקולד צ'יפס פונפטי אוראו ומפזרים עוגיות שוקולד צ' יפס.
הוראות
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה והסוכר. מערבבים פנימה את הווניל והשיבולת שועל. לאחר מכן, שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מערבבים לתערובת המוקרמת. מחלקים את הבצק ל -3 חלקים, ומעצבים כל חלק לבול עץ באורך של כ -8 סנטימטרים.
מגלגלים כל בול עץ בזילופים לציפוי, ואז עוטפים אותם בנייר שעווה ומצננים למשך הלילה.
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים דפי עוגיות או מרפדים אותם בנייר אפייה.
חותכים את גלילי בצק העוגיות לפרוסות בגודל 1/4 אינץ 'ומניחים אותם 1 אינץ' זה מזה על יריעות העוגיות המוכנות.
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש.
מוציאים מתבנית האפייה להתקררות על מדפי תיל.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.