קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

פוסן קלוי במחבת עם חשיש זהב יוקון ורוטב מח עצם

פוסן קלוי במחבת עם חשיש זהב יוקון ורוטב מח עצם
פוסן קלוי במחבת עם חשיש זהב יוקון ורוטב מח עצם דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1559 קלוריות, 111 גרם חלבון, ו 94 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם פלפלי פיקילו, יין, תרנגולות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בנמל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,נמל סנדלר כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. נסו פטריות בר-יוקון זהב חשיש, פטריות בר-יוקון זהב חשיש, ו מח עצם קלוי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת מוקפצת גדולה. מתבלים פוסין במלח ופלפל וצורבים משני הצדדים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פוסיןפוסין
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים את התבנית על תבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור למשך 10 עד 12 דקות, עד שהיא מבושלת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוציאים את הפוסין מהתבנית ויוצקים את כל כפות השומן פרט ל -2.;
מרכיבים שתצטרך
פוסיןפוסין
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מחממים את שומן הברווז במחבת מטגנת גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
7
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד לחימום. מקפלים פנימה את הפטרוזיליה ומתבלים מחדש במלח ופלפל, לפי הטעם.;
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8
מניחים את תבנית ההקפצה עם טפטופי העוף על הכיריים ומחממים עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
10
מוסיפים את היין האדום והנמל ומבשלים עד לצמצום של 3/
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
יציאהיציאה
11
מוסיפים את ציר העוף ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
12
מקציפים במח העצם ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.;
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם