קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות מתנוונות מרירות

עוגיות מתנוונות מרירות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות דקדנס מרירות מתוק. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, קמח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגיות שוקולד Decadence, עוגיות שוקולד מרירות, ו עוגיות שוקולד מרירות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את המדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים מראש את התנור ל 177°. קו שני גליונות עוגיות (ראה הערה) עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, לערבב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד ביסודיות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מניחים את 8 אונקיות (225 גרם) של שוקולד והחמאה בקערת נירוסטה גדולה במחבת רחבה של מים רותחים בקושי ומערבבים לעתים קרובות רק עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הסר את השוקולד מהמחבת והנח אותו בצד. תשאיר את החום מתחת למחבת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בקערה חסינת חום גדולה, לטאטא את הביצים, סוכר, וניל יחד ביסודיות. מניחים את הקערה במחבת ומערבבים עד שהתערובת פושרת למגע. מערבבים את תערובת הביצים לתוך שוקולד חם (לא חם). מערבבים בתערובת הקמח, ולאחר מכן את האגוזים וחתיכות שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
זרוק מעט כפות מעוגלות של הבלילה 1 1/2 אינץ ' זה מזה על יריעות עוגיות מרופדות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים עד פני השטח של העוגיות נראה יבש להגדיר אבל המרכז הוא עדיין דביק, 12 עד 14 דקות. החלק את העוגיות, עדיין על הקלף, על מדפים, או להגדיר את המחבתות על המדפים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום היטב.
9
הערה: אני בררן על סדינים עוגיות. עוגיות אלה יהיו את הטעם הטוב ביותר ואת המרקם אם הם אפויים על גיליונות מרופדים בנייר קלף, אשר מבודד אותם רק מספיק אבל עדיין מאפשר את העוגיות להיות קצת פריך מבחוץ ורך בתוך. מחבתות מרופדות ומשטחים מסיליקון הופכים את המרקם של העוגיות לאחיד מדי לטעמי. מחבתות עם משטחים כהים (גם אם הם nonstick) נוטים לצרוב תחתית עוגיות שוקולד עשיר לפני המרכזים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
הערות שוקולד להשתמש שוקולד אחוז גבוה יותר כדי להפוך עוגיות כי הם יותר ויותר מריר, מבלי להקריב את המרקם או הברק היפה על פני השטח של העוגיות, להתאים את המתכון כמו follows.To השתמש 61% עד 64% שוקולד: השתמש 7 אונקיות (200 גרם) שוקולד. להגדיל את הסוכר ל 1/2 כוס בתוספת 1 כף (110 גרם). כדי להשתמש 66% שוקולד:השתמש 6 1/2 אונקיות (185 גרם) שוקולד. להגדיל את החמאה ל 3 כפות (45 גרם) ואת הסוכר ל 1/2 כוס בתוספת 2 כפות (125 גרם). להשתמש 70% ל 72% שוקולד: השתמש 5 1/2 אונקיות (155 גרם) שוקולד. להגדיל את החמאה ל 3 כפות (45 גרם) ואת הסוכר ל 3/4 כוס (150 גרם).עבור גושים, להשתמש בכל שוקולד שאתה אוהב, זהה או שונה מן הבלילה. אין צורך בשינוי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק