עוגיות מתנוונות מרירות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות דקדנס מרירות מתוק. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, קמח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגיות שוקולד Decadence, עוגיות שוקולד מרירות, ו עוגיות שוקולד מרירות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור ומחממים מראש את התנור ל 177°. קו שני גליונות עוגיות (ראה הערה) עם נייר קלף.
בקערה קטנה, לערבב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד ביסודיות; להפריש.
מניחים את 8 אונקיות (225 גרם) של שוקולד והחמאה בקערת נירוסטה גדולה במחבת רחבה של מים רותחים בקושי ומערבבים לעתים קרובות רק עד נמס וחלק.
הסר את השוקולד מהמחבת והנח אותו בצד. תשאיר את החום מתחת למחבת.
בקערה חסינת חום גדולה, לטאטא את הביצים, סוכר, וניל יחד ביסודיות. מניחים את הקערה במחבת ומערבבים עד שהתערובת פושרת למגע. מערבבים את תערובת הביצים לתוך שוקולד חם (לא חם). מערבבים בתערובת הקמח, ולאחר מכן את האגוזים וחתיכות שוקולד.
זרוק מעט כפות מעוגלות של הבלילה 1 1/2 אינץ ' זה מזה על יריעות עוגיות מרופדות.
אופים עד פני השטח של העוגיות נראה יבש להגדיר אבל המרכז הוא עדיין דביק, 12 עד 14 דקות. החלק את העוגיות, עדיין על הקלף, על מדפים, או להגדיר את המחבתות על המדפים.
בואו להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום היטב.
הערה: אני בררן על סדינים עוגיות. עוגיות אלה יהיו את הטעם הטוב ביותר ואת המרקם אם הם אפויים על גיליונות מרופדים בנייר קלף, אשר מבודד אותם רק מספיק אבל עדיין מאפשר את העוגיות להיות קצת פריך מבחוץ ורך בתוך. מחבתות מרופדות ומשטחים מסיליקון הופכים את המרקם של העוגיות לאחיד מדי לטעמי. מחבתות עם משטחים כהים (גם אם הם nonstick) נוטים לצרוב תחתית עוגיות שוקולד עשיר לפני המרכזים מבושלים.
הערות שוקולד להשתמש שוקולד אחוז גבוה יותר כדי להפוך עוגיות כי הם יותר ויותר מריר, מבלי להקריב את המרקם או הברק היפה על פני השטח של העוגיות, להתאים את המתכון כמו follows.To השתמש 61% עד 64% שוקולד: השתמש 7 אונקיות (200 גרם) שוקולד. להגדיל את הסוכר ל 1/2 כוס בתוספת 1 כף (110 גרם). כדי להשתמש 66% שוקולד:השתמש 6 1/2 אונקיות (185 גרם) שוקולד. להגדיל את החמאה ל 3 כפות (45 גרם) ואת הסוכר ל 1/2 כוס בתוספת 2 כפות (125 גרם). להשתמש 70% ל 72% שוקולד: השתמש 5 1/2 אונקיות (155 גרם) שוקולד. להגדיל את החמאה ל 3 כפות (45 גרם) ואת הסוכר ל 3/4 כוס (150 גרם).עבור גושים, להשתמש בכל שוקולד שאתה אוהב, זהה או שונה מן הבלילה. אין צורך בשינוי.