זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Cakespy: שוקולד משולש Nanaimo ברים, Cakespy: ממתקים תירס Nanaimo ברים, ו ברים Nanaimo (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו את השכבה התחתונה. ממיסים את החמאה, הסוכר והקקאו בדוד כפול עד לשלב מלא, אבל לא נותנים לתערובת להגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
מוסיפים את הביצה המוכה ומערבבים כל הזמן עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
3
הסר מהחום ומערבבים את פירורי קרקר גרהם, קוקוס, ואגוזים. לחץ למטה בחוזקה לתוך מחבת 8 x 8 אינץ ungreased; נסה לעשות את התערובת שטוחה ככל האפשר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
זילוף בצורת לב
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
תן לזה להתקרר במשך כשעה.
5
הכן את השכבה האמצעית: במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם החמאה, קרם, אבקת פודינג, ואת הסוכר' קונדיטורים יחד עד קל מאוד ורך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אבקת פודינג
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
6
מורחים על השכבה התחתונה, דואגים להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר. החזר את המחבת למקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הכן את השכבה העליונה: בסיר בינוני או דוד כפול, להמיס את השוקולד והחמאה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח כי התערובת לא לחרוך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר מהחום.
9
בואו לשבת עד התערובת היא עדיין נוזלית אבל עבה מאוד, ואז לשפוך אותו על השכבה השנייה (באמצע) ולהפיץ אותו בעדינות עם מרית כדי להבטיח כיסוי אפילו (אבל לעבוד בזהירות, כי שוקולד חם עדיין יהיה מבולגן אם תלחץ קשה מדי תוך כדי להפיץ אותו לקרוע את שכבת החמאה להלן).