עוגיות סוכר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות סוכר. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם קיצור ירקות, מלח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריך), יום עוגיית סוכר שמח — עוגיות אמיש סוכר, ו עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הקמח והמלח בקערה.
שים את החמאה, סוכר מגורען וסוכר קונדיטורים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה; הכה במהירות בינונית עד אור ורך, כ 4 דקות (או כ 6 דקות אם באמצעות מערבל יד).
מוסיפים את החלמונים אחד בכל פעם, מכים במהירות בינונית גבוהה בין כל תוספת.
מוסיף את גרידת וניל ולימון ופעימה עד בשילוב.
מוסיפים את תערובת הקמח ב 2 קבוצות ומערבבים עד רק incorporated. מחלקים את הבצק לשניים, עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה.
קו 2 אפיית גיליונות עם קלף ושמן קל.
מרדדים כל פיסת בצק בין 2 גיליונות קלף עד 1/8 אינץ ' עבה (להחזיר את הבצק למקרר אם הוא מרכך יותר מדי).
חותכים לצורות 2 ל-4 אינץ 'עם חותכי עוגיות; לסדר 2 אינץ' בנפרד על גיליונות אפייה מוכן. אסוף מחדש את השאריות וחתוך עוד עוגיות.
מפזרים סוכר מלטש. (כדי ליצור עיצוב כמו זה שלמעלה, השתמש מחית תפוחי אדמה, כף מחורצת או מרית כמו סטנסיל.) Chill the cutouts 1 hour.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
אופים את העוגיות עד זהב קל סביב הקצוות, 12 עד 15 דקות.
בואו מגניב 3 דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר לחלוטין.
שים את השוקולד, קיצור, סירופ תירס, חלב, סוכר ווניל בקערה בטוחה במיקרוגל. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל במרווחים גבוהים של 30 שניות, ערבוב, עד חלקה. גוון עם צבע מאכל.
קרח עוגיות לפי הצורך לקשט עם תוספות.
העבר אל המדף ולתת להגדיר.
טביעות האצבעות מלאות באופן מסורתי בריבה, אבל אלה הרבה יותר כיף: נסה נשיקות שוקולד, מקלות ממתקים מרוסקים או מנה של זיגוג במרכז.