צריך קינוח צמחוני? עוגיות סוכר 3 ב -1 יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו 50 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. חג המולד יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 8%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). מתכונים דומים: עוגיות סוכר אמיש (עוגיות סוכר פריכות), עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקקות מחיטה מלאה, ו יום עוגיות סוכר שמח-עוגיות סוכר אמיש.
הוראות
1
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה והמלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 C יוגורט או שמנת חמוצה
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מקציפים את החמאה ואת שני הסוכרים בקערה בינונית אחרת עם מערבל חשמלי במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת אור ותפוח, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את החלמונים, הווניל וגרידת התפוז עד להטמעה מלאה. מוסיפים לאט את תערובת הקמח, וממשיכים להקציף עד שהבצק מתאחד, עוצרים ומגרדים את דפנות הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
זנים של פטריות
דבש הדרים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מרדדים כף בצק ביד לכדור. טובלים צד 1 של הכדורים במעט סוכר גס ומניחים אותם בצד הסוכר כלפי מעלה על תבנית עם נייר אפייה לא משומן, ומשאירים כ -1 אינץ ' בין העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
לעוגיות חתוכות: מחלקים בצק לשניים, מגלגלים ביד לבולי עץ ברוחב 2 אינץ', עוטפים בניילון ומכניסים למקרר עד שהם יציבים, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
3
חותכים את בולי העץ לעוגיות בעובי 1/4 אינץ 'ומניחים אותם על ניירות אפייה לא משומנים, ומשאירים כ -1 אינץ' בין העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
עבור עוגיות לחתוך: מחלקים בצק לחצי, לטפוח לתוך דיסקים, לעטוף בניילון נצמד לקרר עד המשרד, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
5
מרדדים בצק בין קלף מקומח קלות, או נייר שעווה, עד לעובי של כ-1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
6
מעבירים סדינים לתבנית אפייה ומכניסים למקרר ליציבות, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
חותכים לצורה הרצויה בעזרת חותכן עוגיות, מניחים אותם על ניירות אפייה לא משומנים ומשאירים כ -1 אינץ ' בין העוגיות. (אוספים את שאריות הבצק יחד, טופחים לדיסק, מצננים ומגלגלים מחדש.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
סוכריות דקורטור
8
מקררים עוגיות תוך כדי חימום מוקדם של התנור ל 375 מעלות צלזיוס, למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
אופים את העוגיות, עד שהתחתיות מזהיבות, בערך 10 עד 15 דקות בהתאם לצורה. מצננים על סדינים עד שהם יציבים מספיק כדי להעביר למתלה להתקררות. לקשט לפי הצורך לשרת, או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
שלב את כל המרכיבים, למעט צבעי המאכל, בקערה של מערבל עומד המצויד במצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מערבבים לאט עד שנוקשים מספיק ליצירת פסגות. הדובדבן צריך להיות לבן טהור ועבה, אך לא רך ומבעבע. אם הציפוי מוכה יתר על המידה, הוא יתאוורר מה שמקשה על העבודה איתו. אם זה קורה, תן לזיגוג לשבת להתייצב, ואז השתמש במרית גומי כדי להכות ולהחליק את הכפור במרץ.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
לחלופין, שלבו מרכיבים בקערה גדולה, והקציפו עם מכות ידיים במהירות נמוכה עד שהציפוי מסמיך לשיאים נוקשים.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מוסיפים עד 1 כף צבע מאכל ומערבבים עם מרית גומי עד שהצבע אחיד. (
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
14
הוספת יותר מדי צבע מפחיתה את ברק הציפוי ועלולה לפרק את עקביות הציפוי במשך כמה ימים.) חנות הדובדבן, מכוסה, עם סרט פלסטיק על פני השטח של הדובדבן.