עוגיות סוכר טבעוניות
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגיות סוכר טבעוניות, עוגיות סוכר טבעוניות, ו עוגיות סוכר טבעוניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, שמנת יחד את המרגרינה וסוכר. מערבבים בחלב שקדים טעים כל כך, שמן קנולה, וניל. בהדרגה להוסיף את הקמח, אבקת אפייה, קרם טרטר, וחלופת גבינת שמנת. ייתכן שיהיה עליך להשתמש בידיים שלך בשלב זה כדי לסיים את הערבוב.טופס את הבצק לתוך כיכר ארוכה לעטוף בצלופן. מקררים לכמה שעות.מחממים את התנור ל 350ºF (175ºC). משמנים את יריעות העוגיות או להשתמש בנייר כסף שאינו מקל.על משטח מקומח קלות (הדבקנו גיליון של רדיד שאינו מקל על השיש שלנו במקום), לגלגל את הבצק לעובי 1/4 אינץ'.
חותכים לצורות הרצויות עם חותכי עוגיות.
מקום על 1 אינץ ' בנפרד עוגיה על גיליונות.
אופים במשך 12 עד 14 דקות או עד תחתית וקצוות רק להתחיל לקבל חום בהיר.
הסר גיליון אפייה מגניב על מדפי תיל.ברגע מגניב, קרח עם זיגוג מושלם לקשט לפי הצורך. לאחסן אטום container.In קערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר של ממתקים וחלב שקדים טעים כל כך עד חלקה. לנצח סירופ תירס תמצית שקדים עד הדובדבן הוא חלק ומבריק. אם הזיגוג עבה מדי, מוסיפים עוד סירופ תירס.
הוסף צבע מאכל לעוצמה הרצויה. לטבול עוגיות ולאפשר להתייבש בן לילה.