זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגיות סוכר טבעוניות, עוגיות סוכר טבעוניות, ו עוגיות סוכר טבעוניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, שמנת יחד את המרגרינה וסוכר. מערבבים בחלב שקדים טעים כל כך, שמן קנולה, וניל. בהדרגה להוסיף את הקמח, אבקת אפייה, קרם טרטר, וחלופת גבינת שמנת. ייתכן שיהיה עליך להשתמש בידיים שלך בשלב זה כדי לסיים את הערבוב.טופס את הבצק לתוך כיכר ארוכה לעטוף בצלופן. מקררים לכמה שעות.מחממים את התנור ל 350ºF (175ºC). משמנים את יריעות העוגיות או להשתמש בנייר כסף שאינו מקל.על משטח מקומח קלות (הדבקנו גיליון של רדיד שאינו מקל על השיש שלנו במקום), לגלגל את הבצק לעובי 1/4 אינץ'.
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים לצורות הרצויות עם חותכי עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
3
מקום על 1 אינץ ' בנפרד עוגיה על גיליונות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
4
אופים במשך 12 עד 14 דקות או עד תחתית וקצוות רק להתחיל לקבל חום בהיר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר גיליון אפייה מגניב על מדפי תיל.ברגע מגניב, קרח עם זיגוג מושלם לקשט לפי הצורך. לאחסן אטום container.In קערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר של ממתקים וחלב שקדים טעים כל כך עד חלקה. לנצח סירופ תירס תמצית שקדים עד הדובדבן הוא חלק ומבריק. אם הזיגוג עבה מדי, מוסיפים עוד סירופ תירס.