עוגיות סוכר מיושנות
צריך קינוח צמחוני? עוגיות סוכר מיושנות יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, אבקת מרנג, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכונים דומים: עוגיות סוכר מיושנות II, עוגיות סוכר מיושנות, ו עוגיות סוכר מיושנות.
הוראות
קרם חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי. מקציפים את הביצים והוניל.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה שנייה ומערבבים היטב. מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה 1 כוס בכל פעם. לצנן את הבצק במשך 3 עד 4 שעות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון עוגיות עם קלף.
מרדדים את הבצק וחותכים אותו לצורות עם חותכי עוגיות או סכין.
מניחים את הצורות על גיליון העוגיות מוכן. אם לקשט עם סוכר צבעוני, לצחצח את העוגיות עם חלב ומפזרים סוכר צבעוני (אם באמצעות זיגוג מלכותי, להשאיר לא גמור).
אופים עד העוגיות רק מתחילים חום בקצוות, 10 עד 15 דקות, בהתאם לגודל של העוגיות.
הסר את העוגיות למדף להתקרר לחלוטין. אם באמצעות הדובדבן המלכותי, לקשט את העוגיות לפי הצורך.
מערבבים את הסוכר של ממתקים, אבקת מרנג ו 3/4 כוס מים בקערה גדולה.
מערבבים לאט עם מיקסר חשמלי עד נוקשה מספיק כדי ליצור פסגות; הדובדבן צריך להיות לבן טהור ועבה, אבל לא רך מבעבע. אם הזיגוג הוא מעל מכות, זה יקבל סודה מה שהופך אותו קשה יותר לעבוד עם. אם זה קורה, לתת את הציפוי לשבת להתיישב, ולאחר מכן להשתמש מרית גומי להכות במרץ להחליק את הציפוי.
להוסיף עד 1 כף צבע מאכל ומערבבים עם מרית גומי עד הצבע אחיד. ג ' לים הם הטובים ביותר עם זיגוג מלכותי. אתה לא רוצה לדלל אותם עם צבעים נוזליים. היזהר להוסיף יותר מדי צבע, אשר מפחית את הברק של הזיגוג יכול לשבור את העקביות של הציפוי על פני כמה ימים. אחסן את הדובדבן בטמפרטורת החדר, מכוסה בניילון נצמד על פני השטח.