עוגיות סוכר מיושנות בצנצנת
עוגיות סוכר מיושנות בצנצנת יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. והוא מספק כ 24 מנות . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. . נסו עוגיות סוכר מיושנות, עוגיות סוכר מיושנות, ו עוגיות סוכר מיושנות (מתכונים דומים).
הוראות
רוקן את תכולת הצנצנת לתוך קערה גדולה.
חותכים בכוס 1 של חמאה רכה עד התערובת מתפוררת. בקערה נפרדת, להכות 2 ביצים, 1 כפית וניל 1/2 כפית תמצית לימון עד אור ורך.
יוצקים לתוך החומרים היבשים ומערבבים עד מעורבב היטב. מכסה קערה וצינה במשך 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק עד 1/4 אינץ ' בעובי.
חותכים לצורות הרצויות עם חותכי עוגיות.
מניחים עוגיות 1 1/2 אינץ ' בנפרד על גבי גיליונות עוגיות.
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עד הקצוות מתחילים חום. אתה יכול לקשט אותם עם סוכר לפני האפייה של כפור לאחר האפייה.