עוגיות סוכר עם ציפוי קרם חמאה
עוגיות סוכר עם ציפוי חמאה דורש מסביב 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-60 מנות. יש קינוח זה 112 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם סוכר, סודה לשתיה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות סוכר עם ציפוי קרם חמאה, עוגיות סוכר סדוקות עם ציפוי קרם חמאה וניל, ו עוגיות סוכר Lofthouse עם ציפוי חמאה קלה.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד חמאה, סוכר, ביצים ווניל עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה ומלח; מערבבים בהדרגה תערובת קמח לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב באמצעות כפית יציבה. לצנן בצק במשך 2 שעות.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ'.
חותכים לצורות הרצויות באמצעות חותכי עוגיות.
מניחים עוגיות במרחק של 2 אינץ ' על גבי גיליונות עוגיות ungreased.
אופים במשך 4 עד 6 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר עוגיות מן פאן מגניב על מדפים תיל.
באמצעות מיקסר חשמלי, היכו קיצור, ממתקים סוכר, מים, מלח, תמצית וניל, וחמאה טעם עד רכות. עוגיות כפור לאחר שהם התקררו לחלוטין.