עוגיות סנדוויץ ' Gingersnap עם מילוי לימון
עוגיות סנדוויץ ' Gingersnap עם מילוי לימון הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 104 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, גרידת לימון, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סנדוויץ ' Gingersnap עם ציפוי חמאה לימון, עוגיות סנדוויץ ' ג'ינג'ר לעיס עם מילוי לימון, ו עוגיות כריך לימון עם מילוי הדרים משולש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים את המתלים לחלק אותו לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש.
מערבבים את הקמח, זנגביל טחון, קינמון, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה וקצף לשבור את כל גושים; להפריש.
מניחים 1/3 כוס הסוכר בקערה קטנה; להפריש.
מניחים את 3/4 הנותרים כוס סוכר והחמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט.
מערבבים על מהירות בינונית עד מואר בצבע ורך, על 2 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית גומי.להחזיר את המיקסר למהירות בינונית, להוסיף את הביצה ואת מולסה, והכה עד חלקה, על 1 דקה. עצור את המיקסר וגרד את הצדדים ותחתית הקערה. להפוך את המיקסר למהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח השמורה, ומערבבים עד הבצק פשוט מגיע יחד, כ -30 שניות.
להוסיף את הג ' ינג ' ר גבישי ומערבבים עד רק incorporated, על 10 שניות יותר.
מניחים חצי מהבצק על חתיכת ניילון נצמד, עוטפים בחוזקה ומקררים. מחלקים את הבצק הנותר בקערת המיקסר ל 2 מנות. מחלקים 1 של המנות לתוך 16 חתיכות מחוספסות (כל כ 1 כפית גדושה) ומניחים על 1 של דפי אפייה מוכנים. באמצעות הידיים שלך, בעדינות לגלגל כל חתיכה עם האצבעות שלך כדי ליצור כדור.
מגלגלים את כדורי הבצק בסוכר השמור עד מצופה בכל רחבי, ולאחר מכן שטח אותם באופן שווה על תבנית האפייה; להפריש. חזור עם הבצק הנותר בקערת הערבוב ואת תבנית האפייה השנייה.
מניחים את אבקת הסוכר, החמאה, ואת ההתלהבות בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים על מהירות נמוכה עד התערובת נראית מתפוררת. בהדרגה להגדיל את המהירות בינוני לנצח עד חלקה, על 2 דקות. להפחית את מהירות המיקסר נמוך, להוסיף את תמצית לימון ומיץ, והכה עד בשילוב, על 30 שניות. הגדל את המהירות למדיום והכה עד פלאפי, על 1 דקה יותר.
להעביר את המילוי לשקית פלסטיק resealable, לדחוף לפינה תחתונה, ולחתוך בערך 1/2 אינץ פתיחה את הפינה.כאשר העוגיות הם מגניבים לחלוטין, להפוך חצי מהם על צמרות שלהם צינור המילוי (כ 1 כפית מעוגלת) על כל תחתית עוגייה. לסגור עם צמרות עוגייה בעדינות לשטח. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.