עוגיות סנדוויץ ' שוקולד עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם אבקת סוכר, סוכר חום, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 29 דקות. עם כפית ציון של 22%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגיות סנדוויץ ' בראוניז שוקולד עם גנאש שוקולד לבן ושימורי תות, 10 ימים של עוגיות: עוגיות סנדוויץ ' שוקולד, ו עוגיות סנדוויץ 'שוקולד צ' יפס וקרם נוטלה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: גלידה של 1 אונקיה או סקופ עוגיות
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
3
עוגיות: שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 325 מעלות פרנהייט קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף או מחצלות סיליקון. הניחו בצד.
בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. בעזרת מערבל מעמד חשמלי המצויד בחיבור משוט מקציפים יחד את החמאה והסוכרים עד לקבלת תערובת תפוחה. מקציפים פנימה את הביצה והווניל. כשהמכונה פועלת, מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את השוקולד צ ' יפס. בעזרת גלידה של 1 אונקיה או כף עוגיות, יוצרים 12 חתיכות בצק בגודל שווה על כל תבנית אפייה. בידיים לחות יוצרים את הבצק לכדורים. משטחים מעט את צמרות הבצק ואופים עד שצמרות העוגיות מתחילות להיסדק מעט, בערך 14 דקות. מגניב במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מעבירים את העוגיות לרשת להתקרר לחלוטין, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
6
מילוי: בקערה בינונית, בעזרת מערבל חשמלי, מקציפים יחד את גבינת השמנת והווניל עד שהם תפוחים. מוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר ומערבבים לתערובת אחידה. צבעו את הציפוי על ידי ערבוב צבעי המאכל, 1 טיפה בכל פעם, עד שמגיעים לצבע הרצוי.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות סנדוויץ ' שוקולד. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "