קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

Guazetto di Rane (תבשיל רגלי צפרדע)

Guazetto di Rane (תבשיל רגלי צפרדע)
אם יש לכם שמן זית, גזר, קמח כיתהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צפרדע בבאר", צפרדע פירות, ו חותך צפרדעים.

הוראות

1
לטף את רגלי הצפרדע להתייבש ולתלות אותם באגרסיביות עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי, מחממים 2 כפות שמן זית על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רגלי צפרדערגלי צפרדע
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
הוסף את רגלי הצפרדע וצורב עד חום זהוב כהה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
רגלי צפרדערגלי צפרדע
3
הסר את רגלי הצפרדע לצלחת מרופדת במגבות נייר ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רגלי צפרדערגלי צפרדע
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
באותו מחבת, מניחים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים על אש גבוהה עד שהירקות משוחים ורכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מפזרים את הקמח על הירקות ומבשלים, ערבוב עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים בכפית עץ כדי להוציא את החתיכות השחומות בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את העגבניות ואת הנותרים 2 כפות שמן זית, מביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל ומחזירים את רגלי הצפרדע למחבת. להפחית לרתיחה, לבשל עוד 10 דקות, ואז להסיר מהחום. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רגלי צפרדערגלי צפרדע
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות