Guazetto di Rane (תבשיל רגלי צפרדע)
אם יש לכם שמן זית, גזר, קמח כיתהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צפרדע בבאר", צפרדע פירות, ו חותך צפרדעים.
הוראות
לטף את רגלי הצפרדע להתייבש ולתלות אותם באגרסיביות עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי, מחממים 2 כפות שמן זית על אש גבוהה עד לעישון.
הוסף את רגלי הצפרדע וצורב עד חום זהוב כהה מכל הצדדים.
הסר את רגלי הצפרדע לצלחת מרופדת במגבות נייר ומניח בצד.
באותו מחבת, מניחים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים על אש גבוהה עד שהירקות משוחים ורכים.
מפזרים את הקמח על הירקות ומבשלים, ערבוב עוד 2 דקות.
מוסיפים את היין הלבן ומערבבים בכפית עץ כדי להוציא את החתיכות השחומות בתחתית המחבת.
מוסיפים את העגבניות ואת הנותרים 2 כפות שמן זית, מביאים לרתיחה, מתבלים במלח ופלפל ומחזירים את רגלי הצפרדע למחבת. להפחית לרתיחה, לבשל עוד 10 דקות, ואז להסיר מהחום. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות ומגישים מיד.