עוגיות סנדוויץ שוקולד ללא גלוטן
זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עוגיות סנדוויץ שוקולד עם מילוי קרם שוקולד (ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא אגוזים, טבעוני, ידידותי Paleo), עוגיות סנדוויץ שוקולד ללא גלוטן, ו עוגיות סנדוויץ ' מנטה שוקולד-פחמימות נמוכות ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול.
בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת קמח, קקאו, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מסטיק xanthan ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח חמאה, סוכר חום ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 2 דקות או עד אור ורך. מוכה בביצים. על מהירות נמוכה, בהדרגה להכות בתערובת תערובת קמח עד בשילוב. טיפה על ידי כפית 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות.
אופים 8 עד 10 דקות או עד צמרות באביב בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב על גיליון עוגיות 1 דקה.
הסר מחבת למתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח אבקת סוכר, חמאה, וניל ומספיק שמנת כדי להפוך מילוי להפיץ.
מורחים על 1 כף מילוי על תחתית של מחצית העוגיות. למעלה עם עוגיות שנותרו.