קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות סנדוויץ תחרה פקאן עם חמאה כתומה

עוגיות סנדוויץ תחרה פקאן עם חמאה כתומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות כריך פקאן תחרה עם קרם חמאה כתום. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 79 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כל המטרה קמח, אגוזי פקאן הקרקע גס, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סנדוויץ ' תחרה שקדים, עוגיות פקאן-תחרה של ג'ון, ו עוגיות תחרה כתומות-שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עמדת מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 350°f. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. מערבבים חמאה, סוכר וסירופ תירס בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד מומס וחלק. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר מהחום. מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
מוסיפים אגוזים ווניל; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
4
זרוק את הבצק על ידי כפית חופנים על גיליונות אפייה מוכנים, מרווח 2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים עוגיות, 1 סדין בכל פעם, עד מבעבע מעט השחמה קלות, על 11 דקות. מגניב על גיליונות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
העברה ל rack; מגניב לחלוטין.
1
לטאטא את כל החומרים בקערה בינונית עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מורחים 1 כפית מילוי על החלק התחתון של 1 עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה, למטה בצד התחתון, לחיצה קלה לדבוק. חזור עם עוגיות שנותרו. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. אחסן בין גיליונות נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים