עוגיות סנדוויץ תחרה פקאן עם חמאה כתומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות כריך פקאן תחרה עם קרם חמאה כתום. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 79 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כל המטרה קמח, אגוזי פקאן הקרקע גס, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סנדוויץ ' תחרה שקדים, עוגיות פקאן-תחרה של ג'ון, ו עוגיות תחרה כתומות-שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
עמדת מתלה במרכז התנור וחימום מראש עד 350°f. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. מערבבים חמאה, סוכר וסירופ תירס בסיר בינוני כבד על אש נמוכה עד מומס וחלק. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים אגוזים ווניל; מערבבים לשלב.
זרוק את הבצק על ידי כפית חופנים על גיליונות אפייה מוכנים, מרווח 2 אינץ ' זה מזה.
אופים עוגיות, 1 סדין בכל פעם, עד מבעבע מעט השחמה קלות, על 11 דקות. מגניב על גיליונות 10 דקות.
העברה ל rack; מגניב לחלוטין.
לטאטא את כל החומרים בקערה בינונית עד חלקה.
מורחים 1 כפית מילוי על החלק התחתון של 1 עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה, למטה בצד התחתון, לחיצה קלה לדבוק. חזור עם עוגיות שנותרו. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. אחסן בין גיליונות נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)