עוגיות פולניות מלאות משמש
מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. מתאים ל-60 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קינמון, לקישוט: ממתקים סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: עוגיות ממולאות משמש, עוגיות סנדוויץ ' מלאות משמש, ו משולשים ממולאים משמש.
הוראות
לטאטא יחד קמח ומלח בקערה עד בשילוב.
מקציפים גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור וקרם, על 3 דקות במערבל עמדה (רצוי מצויד מצורף משוט) או 6 דקות עם כף יד. להפחית את מהירות המיקסר נמוך, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח ומערבבים רק עד בשילוב.
מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות שוות ועוטפים כל אחד בניילון נצמד. להירגע עד המשרד, על 1 1/2 שעות.
להביא משמשים, צימוקים, דבש, ריבה, קינמון ומים לרתיחה בסיר כבד 2-3 ליטר על חום מתון, ערבוב. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב, עד פירות יבשים הוא מרכך ותערובת עבה, על 10 דקות.
מעבירים לקערה קטנה וקריר עד חם, על 20 דקות.
העברה למעבד מזון ודופק עד קצוץ דק. צמרמורת עד קר, על 2 שעות.
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 191°. קו גיליון אפייה גדול עם קלף.
מרדדים חתיכת בצק 1 (לשמור חתיכות שנותרו מקורר) בין 2 (12 אינץ') גיליונות של נייר שעווה משוריין היטב עם סיכה מתגלגל לתוך ריבוע בערך 11 אינץ'. (אם הבצק מתרכך מדי, מעבירים בצק בנייר שעווה לתבנית אפייה ומקררים עד הפירמה.) להשליך גיליון העליון של נייר שעווה לקצץ בצק עם גלגל מאפה או סכין חדה לתוך 10 אינץ ' מרובע.
חותכים ריבוע לרצועות שוות 4, ולאחר מכן לחתוך לרוחב ברבעיות שוב כדי ליצור סך של 16 (2 1/2 אינץ') ריבועים.
עובד במהירות, במקום 1 כפית גדושה מילוי במרכז כל ריבוע.
מברשת 2 פינות מנוגדות עם ביצה לשטוף, ואז להביא פינות יחד לצבוט בחוזקה לדבוק. (אם הבצק הופך רך מדי, להקפיא אותו על תבנית אפייה במשך כמה דקות.)
מסדרים עוגיות בנפרד 2 אינץ ' על תבנית אפייה.
אופים עד הזהב, 17 עד 20 דקות, ולאחר מכן להעביר עם מרית מתכת מתלים להתקרר לחלוטין. הפוך יותר עוגיות עם בצק שנותר ומילוי על גיליון אפייה מקורר מרופד.
עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 4 ימים.