עוגיות פינה קולדה אני
. אם יש לך חמאה, רום לחלץ, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות פינה קולדה, עוגיות תערובת עוגה פינה קולדה, ו פינה קולדה-עוגיות שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חותכים את המרגרינה הריכה או חמאה לתערובת העוגה. השתמש במזלג מחית אותם יחד עד שהם משולבים היטב ואת התערובת דומה פירורים גסים. מקציפים את הביצים, חלב ורום לחלץ ומערבבים היטב. מערבבים בקוקוס המתפורר עד בשילוב.
טיפה על ידי כפית על תבנית אפייה ungreased ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 12 עד 15 דקות.