קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות פצפוצי חמאת בוטנים שוקולד ענק

עוגיות פצפוצי חמאת בוטנים שוקולד ענק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות ענק שוקולד חמאת בוטנים צ'יפס. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 102 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח לחם המלך ארתור, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד-בוטנים ענק, עוגיות שוקולד פצפוצי חמאת בוטנים ענקיות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה הולך לאפות מיד, מחממים את התנור ל 350 f הסעה או 191° regular.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד עם משוט, להכות את החמאה הקרה עד שהוא שמנת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד שהוא מעורבב. בהדרגה להוסיף את הביצים ווניל ולהמשיך להכות עם המשוט על בינוני עד מעורב, גירוד הצדדים של קערה פעם או פעמיים. הקרירות מן הביצים צריך להפוך את החמאה לתפוס שוב כך תערובת השמנת ייראה גבשושי.בינתיים, בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים בקקאו. עם המיקסר על בינוני נמוך (או ביד עם מגרדת גומי חובה כבדה), בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח ערבוב רק עד מעורב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס חמאת בוטנים.רוקן את הבלילה על משטח שטוח גדול ולוודא שכל החומרים משולבים באופן שווה. במקום לחבר את הכל יחד, לשמור את זה סוג של רופף. מחלקים ל-12 חתיכות מרופטות. הבצק צריך להיות קר לפני שאתה אפילו לשים אותו במקרר, אבל מצמרר את הבצק יעזור להפוך את העוגיות גבוהות יותר. היו לי גם תוצאות טובות שהקפיאו את הבצק ואפיתי אותו מקיפאון.מחממים תנור ל 375 מעלות F. אם אתה משתמש הסעה, מחממים ל 350 f הסעה.סדר עוגיות (אני ממליץ אפייה 1 או 2 הראשון כדי למסמר את הזמן שלך) על גיליון עוגיות צונן, חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי חמאת בוטניםשבבי חמאת בוטנים
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
אופים על המדף המרכזי במשך 18 דקות ב 375 או 15 דקות ב 177° הסעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
תן מגניב במשך כ 5 דקות על גיליון עוגיות, ולאחר מכן להסיר ולסיים קירור על מדף. כאשר קריר, אתה יכול לאכול או שאתה יכול להקפיא את העוגייה ולהפשיר אותם למרקם טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®