עוגיות פצפוצי חמאת בוטנים שוקולד ענק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות ענק שוקולד חמאת בוטנים צ'יפס. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 102 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח לחם המלך ארתור, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד-בוטנים ענק, עוגיות שוקולד פצפוצי חמאת בוטנים ענקיות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה הולך לאפות מיד, מחממים את התנור ל 350 f הסעה או 191° regular.In הקערה של מערבל לעמוד מצויד עם משוט, להכות את החמאה הקרה עד שהוא שמנת.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד שהוא מעורבב. בהדרגה להוסיף את הביצים ווניל ולהמשיך להכות עם המשוט על בינוני עד מעורב, גירוד הצדדים של קערה פעם או פעמיים. הקרירות מן הביצים צריך להפוך את החמאה לתפוס שוב כך תערובת השמנת ייראה גבשושי.בינתיים, בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה.
מערבבים בקקאו. עם המיקסר על בינוני נמוך (או ביד עם מגרדת גומי חובה כבדה), בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח ערבוב רק עד מעורב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס חמאת בוטנים.רוקן את הבלילה על משטח שטוח גדול ולוודא שכל החומרים משולבים באופן שווה. במקום לחבר את הכל יחד, לשמור את זה סוג של רופף. מחלקים ל-12 חתיכות מרופטות. הבצק צריך להיות קר לפני שאתה אפילו לשים אותו במקרר, אבל מצמרר את הבצק יעזור להפוך את העוגיות גבוהות יותר. היו לי גם תוצאות טובות שהקפיאו את הבצק ואפיתי אותו מקיפאון.מחממים תנור ל 375 מעלות F. אם אתה משתמש הסעה, מחממים ל 350 f הסעה.סדר עוגיות (אני ממליץ אפייה 1 או 2 הראשון כדי למסמר את הזמן שלך) על גיליון עוגיות צונן, חובה כבדה.
אופים על המדף המרכזי במשך 18 דקות ב 375 או 15 דקות ב 177° הסעה.
תן מגניב במשך כ 5 דקות על גיליון עוגיות, ולאחר מכן להסיר ולסיים קירור על מדף. כאשר קריר, אתה יכול לאכול או שאתה יכול להקפיא את העוגייה ולהפשיר אותם למרקם טוב יותר.