קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי מייפל בורבון בטטה

פאי מייפל בורבון בטטה
המתכון מייפל בורבון בטטה פאי יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בסביבה 6 שעות ו-45 דקות. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אגוז מוסקט, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, בטטות עם בורבון ומייפל, ו מייפל בורבון פירה תפוחי אדמה מתוקים.

הוראות

1
כשזה מגיע ליפול פשטידות מבוססות ירקות, כמה אנשים דלעת מפוארת, בעוד אחרים (כמוני) הם מתים קשה תפוחי אדמה מתוקים אוהדים. שניהם סתווים, שניהם מתחתנים היטב עם טעמים של מייפל, רוחות, ותבלינים; אבל באמצעות תפוחי אדמה מתוקים תוצאות במרקם צפוף, creamier. נוצר במקור עבור מאמר במגזין בישול בסדר, קינוח זה הוא תמיד אחד מנחות עוגת חג ההודיה שלי. אני לא יכול להגיד לך כמה אנשים אמרו כפי שהם במורד הפירור האחרון, " וחשבתי שאני לא אוהב עוגת בטטה."
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ליקרליקר
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2
זה כמו פודינג בטטה, ואתה רוצה לטפל לא overbake המילוי. בדוק את זה לעתים קרובות כפי שהוא מתקרב סוף זמן האפייה שלה וזכור כי זה יהיה להגדיר קצת כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3
מגישים עוגה זו עם קצת קצפת קלות או, עבור לקחת קצת מעוות על משולבת חג ההודיה ניסה ואמיתי, לקשט עם כמה מרשמלו מוך.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
לימון גומילימון גומי
4
1 (9 אינץ') קרום עוגה בסיסי, אפוי עיוור, מתכון כדלקמן
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
5
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
פירס את תפוחי האדמה המתוקים בכל קצה במזלג והנח אותם על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. צולים עד תפוחי האדמה רכים, על 1 שעה, הופכים אותם באמצע זמן האפייה. מגניב, לקלף, ולשים את הבשר דרך טחנת מזון או מחית בצורה חלקה עם מחית תפוחי אדמה. אתה צריך לקבל 2 כוסות מחית.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
תנמיך את התנור ל-375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
שלב את מחית עם כל החומרים הנותרים עבור המילוי.
9
להקציף עד משולב היטב וחלק.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה אפויה חלקית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
11
אופים במשך כ 45 עד 50 דקות, עד המילוי הוא רק בקושי להגדיר. כאשר שולי צלחת העוגה הוא דחף, מאוד מרכז המילוי צריך בקושי לזוז.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
לקרר את העוגה לטמפרטורת החדר. זה יכול להיעשות כמה שעות או עד 1 יום מראש.
13
מניחים את הקמח, מלח וסוכר בקערה של מעבד מזון עם להב פלדה. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
14
מוסיפים את החמאה הצוננת וקיצור; הדופק עד שהשומן נחתך באופן שווה והתערובת דומה לקמח תירס גס.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
15
הסר לקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
16
עבודה במהירות, להוסיף בהדרגה מספיק מים קרים, תוך זריקת ערבוב עם מזלג, עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד. מחלקים את הבצק ל 2 מנות אפילו, לשטח לתוך סיבובים, לעטוף פלסטיק, צמרמורת במשך כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
17
מרדדים מנה 1 ולהתאים אותו למחבת פאי 9 אינץ'. קצוות מכווצים. שמור נשאר חלק לשימוש נוסף. פגז קו עם נייר או נייר קלף ולמלא אורז יבש או שעועית. אופים עיוורים בתנור 375 מעלות f שחומם מראש במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
18
הסר רדיד ושעועית לפני המילוי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כפות חמאה, נמסכפות חמאה, נמס8(חוֹרֶף)אונקיות חמאה צוננת, חתוכות לחתיכותאונקיות חמאה צוננת, חתוכות לחתיכות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים1זנים של פטריותזנים של פטריות3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)6316 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון0(יכול להיות או להרחיק)ציפורן טחוןציפורן טחון0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורר (רצוי מגורד טרי)אגוז מוסקט מגורר (רצוי מגורד טרי)9ריבס, קצוץ טרי או קפואכמה טוחנים פלפל שחורכמה טוחנים פלפל שחור1(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה גדולים או מתוקיםתפוחי אדמה גדולים או מתוקים11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(1/2 כוס בתוספת 1 כף בתוספת 2 כפיות) קיצור ירקות מקורר, לחתוך עד חתיכות(1/2 כוס בתוספת 1 כף בתוספת 2 כפיות) קיצור ירקות מקורר, לחתוך עד חתיכות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים קרים, לפי הצורךמים קרים, לפי הצורך

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא וון זכייה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.