המתכון מייפל בורבון בטטה פאי יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בסביבה 6 שעות ו-45 דקות. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 652 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אגוז מוסקט, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, בטטות עם בורבון ומייפל, ו מייפל בורבון פירה תפוחי אדמה מתוקים.
הוראות
1
כשזה מגיע ליפול פשטידות מבוססות ירקות, כמה אנשים דלעת מפוארת, בעוד אחרים (כמוני) הם מתים קשה תפוחי אדמה מתוקים אוהדים. שניהם סתווים, שניהם מתחתנים היטב עם טעמים של מייפל, רוחות, ותבלינים; אבל באמצעות תפוחי אדמה מתוקים תוצאות במרקם צפוף, creamier. נוצר במקור עבור מאמר במגזין בישול בסדר, קינוח זה הוא תמיד אחד מנחות עוגת חג ההודיה שלי. אני לא יכול להגיד לך כמה אנשים אמרו כפי שהם במורד הפירור האחרון, " וחשבתי שאני לא אוהב עוגת בטטה."
זה כמו פודינג בטטה, ואתה רוצה לטפל לא overbake המילוי. בדוק את זה לעתים קרובות כפי שהוא מתקרב סוף זמן האפייה שלה וזכור כי זה יהיה להגדיר קצת כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3
מגישים עוגה זו עם קצת קצפת קלות או, עבור לקחת קצת מעוות על משולבת חג ההודיה ניסה ואמיתי, לקשט עם כמה מרשמלו מוך.
פירס את תפוחי האדמה המתוקים בכל קצה במזלג והנח אותם על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. צולים עד תפוחי האדמה רכים, על 1 שעה, הופכים אותם באמצע זמן האפייה. מגניב, לקלף, ולשים את הבשר דרך טחנת מזון או מחית בצורה חלקה עם מחית תפוחי אדמה. אתה צריך לקבל 2 כוסות מחית.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
תנמיך את התנור ל-375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
שלב את מחית עם כל החומרים הנותרים עבור המילוי.
9
להקציף עד משולב היטב וחלק.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה אפויה חלקית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
11
אופים במשך כ 45 עד 50 דקות, עד המילוי הוא רק בקושי להגדיר. כאשר שולי צלחת העוגה הוא דחף, מאוד מרכז המילוי צריך בקושי לזוז.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
לקרר את העוגה לטמפרטורת החדר. זה יכול להיעשות כמה שעות או עד 1 יום מראש.
13
מניחים את הקמח, מלח וסוכר בקערה של מעבד מזון עם להב פלדה. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
14
מוסיפים את החמאה הצוננת וקיצור; הדופק עד שהשומן נחתך באופן שווה והתערובת דומה לקמח תירס גס.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
15
הסר לקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
16
עבודה במהירות, להוסיף בהדרגה מספיק מים קרים, תוך זריקת ערבוב עם מזלג, עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד. מחלקים את הבצק ל 2 מנות אפילו, לשטח לתוך סיבובים, לעטוף פלסטיק, צמרמורת במשך כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
17
מרדדים מנה 1 ולהתאים אותו למחבת פאי 9 אינץ'. קצוות מכווצים. שמור נשאר חלק לשימוש נוסף. פגז קו עם נייר או נייר קלף ולמלא אורז יבש או שעועית. אופים עיוורים בתנור 375 מעלות f שחומם מראש במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא וון זכייה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.