עוגיות פקאן סהר
והוא יספק כ 48 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרגרינה, חמאה, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות פקאן סהר, חטיפי פאי פקאן מהירים בצורת חצי סהר, ו לחמניות פקאן דלעת סהר + בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חמאה לקמח עם בלנדר מאפה עד מתפורר. מערבבים גבינת קוטג ' עד מעורבב. מחלקים את הבצק לשלישים; עוטפים כל מנה בנפרד בניילון נצמד, ומקררים 2 שעות.
מגלגלים כל מנה למעגל של 10 אינץ ' על משטח משוריין היטב (הבצק יהיה דביק).
מברשת עם חמאה מומסת; מפזרים כל מעגל באופן שווה עם 1/2 כוס סוכר חום, העליון עם 1/3 כוס פקאן. לחץ קלות סוכר פקאן לתוך בצק עם מערוך.
חותכים כל רבעון ל 4 טריזים, להתגלגל, מתחיל עם סוף ארוך; מקום, הצבע בצד למטה, על סדינים אפייה ungreased.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד השחמה קלה.