עוגיות צ'יפס
אם יש לך חלב, סוכר, ביצה בתוספת חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגיות שוקולד צ'יפס חמאה חומה, עוגיות צ'יפס צ' יפס שוקולד צ'יפס, ו עוגיות פצפוצי שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
להעביר מתלה תנור למצב באמצע ולחמם מראש את התנור ל 325 ° F. בקערה בינונית להקציף יחד את הקמח, מלח, וסודה לאפייה. תניח בצד.
בסיר בינוני מוסיפים חמאה וממיסים אותה על חום בינוני, ומערבלים אותה במחבת מדי פעם עד שהיא מתחילה להשחים. הקפד להשגיח מקרוב על החמאה כי זה יכול לשרוף במהירות.
הסר חמאה מחום ולהעביר אותו לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
מוסיפים סוכר חום וסוכר לבן ומערבבים במהירות נמוכה עד חלקה, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
מוסיף את הביצה, חלמון, תמצית וניל, וחלב, ערבוב עד בשילוב ביסודיות.
להוסיף את תערובת הקמח, ומערבבים על מהירות נמוכה עד רק בשילוב, להיזהר לא overmix. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
הכן גיליונות אפייה עם נייר קלף. סקופ כפות מעוגלות של בצק, ריווח אותם על 1 1/2 עד 2 סנטימטרים זה מזה על המחבת—אתה צריך להיות מסוגל להתאים תריסר עוגיות למחבת. לחץ על כדורי בצק כדי לשטח, ולאחר מכן לחץ קלות 1 או 2 כפיות של צ ' יפס כתוש על גבי בצק העוגיות.
אופים עד הקצוות הם חום זהוב, 13 עד 15 דקות.
הסר מהתנור ולתת עוגיות להתקרר על המחבת במשך 5 עד 10 דקות ולאחר מכן להעביר עוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים. (ראה הערה לעיל)