עוגיות צ'יפס באפלו
עוגיות באפלו צ'יפס יכולות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-36 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. לך לחנות ותביא פקאן, קורנפלקס, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, ו עוגיות שוקולד צ'יפס חמאה חומה.
הוראות
מחממים התנור ל 350°f. גליונות אפייה קו עם נייר קלף (אין להשתמש תרסיס בישול nonstick).
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, וסודה לשתייה. תניח בצד.
מניחים את החמאה, קיצור, וסוכרים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה והכה על מהירות בינונית עד שמנת. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף את הביצים, אחד בכל פעם.
מוסיפים את תערובת הקמח קצת בכל פעם, ומתמזגים עד חלקה.
מערבבים ביד מנקודה זו והלאה. השתמש מרית או כף עץ כדי לקפל את שיבולת השועל, קורנפלקס, שוקולד צ ' יפס, פקאן, אם תרצה.
העוגיות האלה ענקיות. השתמש כף כדי להוריד 2 כפות ערמות של בצק על תבנית האפייה עבור כל עוגייה, הצבת את העוגיות על 2 אינץ ' זה מזה.
אופים במשך 15 דקות, או עד שהעוגיות מוזהבות קלות.
הסר מהתנור להתקרר במשך 5 דקות.
להעביר מתלה תיל כדי לאפשר מגניב לחלוטין.