עוגיות צב ללא גלוטן
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוגיות צב ללא גלוטן, ללא גלוטן אגוז טבעוני בראוניז שיבולת שועל (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא קמח, ללא חלב, ללא סוכר מזוקק), ו עוגיות צב ללא גלוטן.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). גריז התחתון של (8 או 9 אינץ') מחבת מרובע. בקערה בינונית, מערבבים יחד בראוני תערובת, חמאה וביצים עד מעורבב.
בינתיים, בקערה בינונית למיקרוגל, קרמל מיקרוגל וקרם הקצפה נחשפו על 1 עד 2 דקות, ערבוב כל 30 שניות, עד חלקה.
טפטוף קרמל באופן שווה על פני בראוני אפוי חלקית.
מפזרים חצי שוקולד צ ' יפס וחצי פקאן. טיפת הבלילה בראוני הנותרים על ידי כפות קטנות על שכבת קרמל.
מפזרים שבבי שוקולד הנותרים פקאן.
אופים 20 עד 25 דקות יותר או עד העליון של בראוני נראה יבש. מגניב לחלוטין לפני חיתוך.
חותכים לריבועים, 4 שורות על ידי 4 שורות.