קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות קוקוס פריזאיות בפסח

עוגיות קוקוס פריזאיות בפסח
מקרונים קוקוס פסח פריזאי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 17 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-60 מנות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-40 דקות. אם יש לכם חלבונים ביצה, סוכר, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות חג לפסח, מקרונים בפסח עם טוויסט הדר, ו עוגיות קוקוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325°f. גריז 2 דפי אפייה ואבק עם ארוחת עוגה, לדפוק את כל עודף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מבשלים סוכר ומים בסיר כבד קטן על אש נמוכה, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס. מרתיחים סירופ, ללא ערבוב, עד שהוא מגיע לשלב רך כדור (או רושם 114° על מדחום ממתקים).
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בעוד סירופ רותח, להכות לבנים במערבל עומד על מהירות נמוכה עד פסגות נוקשות טופס. בהדרגה לשפוך סירופ חם בזרם דק למטה בצד של הקערה ללבנים, להכות כל הזמן במהירות גבוהה. (היזהר לא לתת סירופ לגעת beaters בעת שפיכה, או שזה יהיה נתז ולהקשיח.) המשך להכות עד מרנג הוא טמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים קוקוס כפית מעוגלת של מרנג לתלים על 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה. צורה תלוליות לתוך פירמידות עם קצות אצבעות רטובות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים גיליון macaroons 1 בכל פעם באמצע תנור 12 דקות, או עד בדיוק מספיק חזק כדי להסיר את תבנית אפייה מבלי לאבד את צורתם. בזהירות להעביר מתלה מגניב. (Macaroons יהיה להקשיח כפי שהם מגניבים.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
* Macaroons לשמור במיכל אטום 1 שבוע.