עוגיות קוקוס פריכות לעיסה
. עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוגיות קוקוס פריכות, עוגיות דלעת פריכות ולעיסות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס פריכות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד חלקה. מערבבים את הביצה וניל. לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח ואבקת אפייה; מערבבים לתוך התערובת מוקרם.
מוסיפים את שיבולת השועל, דגני בוקר כתושים וקוקוס ומערבבים עד לשלב.
טיפה בצק על ידי כפית על גיליון עוגיות. עוגיות צריך להיות בערך 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש. עוגיות צריכות להיות בצבע חום בהיר בקצוות ובתחתית.
הסר מסדינים אפייה כדי להתקרר על מדפי תיל.