עוגיות קרם קוקוס
אם יש לכם חלב מרוכז, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: עוגיות קרם קוקוס, עוגיות קוקוס, ו עוגיות קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גליונות עוגיות קו עם נייר רדיד או בישול קלף. על 1 גיליון עוגיות מרופדות, מפזרים 1 כוס של קוקוס על נייר רדיד.
אופים 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב; מגניב. מילואים לסכל לאפיית עוגיות.
בקערה גדולה, מערבבים קוקוס קלוי, קוקוס שנותר, קמח ומלח. בקערה בינונית, להכות חלב, קרם קוקוס, וניל, תמצית שקדים וביצה עד מעורב היטב.
יוצקים תערובת חלב על תערובת קוקוס; מערבבים עד מעורבב היטב.
על יריעות עוגיות מרופדות בנייר כסף, תערובת טיפה על ידי ערימות כף גדוש על 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים 12 עד 14 דקות או עד חום זהוב (עוגיות יהיו רכות במרכז ולהגדיר בקצוות). מיד להחליק לסכל עם עוגיות מדף קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בסיר 1 ליטר, חום שוקולד צ ' יפס ושמן על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד שבבי נמסים.
בואו לעמוד על 30 דקות או עד שוקולד מוגדר.